Mavibahçe AVM'de Biçaklanan Genç Hayatini Kaybetti

Izmir’in Karsiyaka ilçesinde bulunan Mavibahçe AVM’nin 3’üncü katindaki konserde sira kuyrugunda iki grup arasinda çikan kavgada biçaklanan 17 yasindaki genç, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Mavibahçe AVM'de Biçaklanan Genç Hayatini Kaybetti
Olay, dün aksam saatlerinde Karsiyaka ilçesi Mavisehir Mahallesi’nde bulunan Mavibahçe AVM’de meydana geldi. AVM’nin 3’üncü katinda bulunan bir is yerinde Emirhan Çakal’in rap konseri için kapi önünde olusan sira kuyrugunda iki grup arasinda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi tartisma çikti. Olayin büyümesi üzerine Dogan Çatal (17), B.B. (17) ve Y.K. (20) biçaklanarak kanlar içerisinde kaldi. O sirada AVM’de bulunan vatandaslar büyük bir korku yasarken, durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Durumu agir olan 17 yasindaki Dogan Çatal’a olay yerinde kalp masaji yapan saglik ekipleri, ardindan 3 yaraliyi da ambulanslara alarak Bakirçay Üniversitesi Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirdi. Ameliyata alinan Çatal yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Konser iptal edilmisti

Yasanan olaylarin ardindan konserin iptal oldugunu sosyal medya hesabindan duyuran Emirhan Çakal, "Izmir Mavibahçe AVM içinde yasanan olaydan dolayi konserimiz iptal olmustur. Olayin bizim etkinligimiz ile bir alakasi yoktur. Biletlerinizi aldiginiz kaynaktan iade edebilirsiniz" ifadelerini kullandi.

3 kisi gözaltina alindi

Olayla ilgili genis çapli arastirmalar yürüten polis ekipleri, konuyla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.’yi (17) gözaltina aldi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA