Kadiköy'de Sözlü Tartisma Yumruklu Kavgaya Dönüstü Açiklamasi 1 Yarali

Kadiköy’de bir sahis ve iki kisi arasindaki sözlü atisma kisa sürede yumruklu kavgaya dönüstü. Kavga sonucu 1 kisi yaralandi.



Olay saat 04.30 siralarinda Kadiköy’de meydana geldi. Iddiaya göre bir sahis ve diger 2 kisi arasindaki bilinmeyen bir nedenden dolayi çikan sözlü tartisma yerini kisa sürede kavgaya birakti. Kavga sonucu 1 kisi yaralandi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yarali genç ambulansta yapilan ilk müdahalenin ardindan Haydarpasa Numune Hastanesi’ne götürüldü. Polis kaçan iki kisiyi yakalamak için çalisma baslatti.

Konuyla ilgili konusan B.K. "Kadiköy rihtimda bankalar sirasinda taksi sirasindaydik. Ben siradaydim baska bir bayan geldi siraya ondan sonra orada siraya müdahale eden kisi önce onu bindirmeye çalisti. Ben dedim ki abi biz siradaydik o da tamam siz devam edin o zaman dedi.

Ama üstüme yürüdü ve birden suratima yumruk atti, ondan sonra ben dedim abi ne oluyor hani biz siradaydik sonra kavga sirayet etti beni yere düsürdüler. Ben de ayaga kalktim ve karsilik verdim ondan sonra polis gelmeye basladi, polis gelirken ben de onlara karsilik verdim. Küfürlü karsilik verdim yalan olmasin. Onlar saldirdigi için kendimi savunuyordum sonra birden 4 kisi oldular yere yatirdilar beni ve arkadasima da yumruk attilar, tekme attilar, sonra polis gelince kayboldular. Polisler bana söyle söyledi arkadaslarin suratini, ismini biliyor musun? Nereden bilecegim o anda kavga çikti zaten ifade almak istediler ifade verdim, ama karsi taraf olmadigi için pek bir yere varmadi. Hastaneye yönlendirdiler yarin gelirsin darp raporu verirsin dediler ama çok bir yere varacagini sanmiyorum. Çünkü Kadiköy’de hep oluyor böyle olaylar." dedi.

Kaynak: İHA