Evrese Belediyesi Çiftçilerin Biçerdöver Masrafinin Bir Bölümünü Karsiliyor

Evrese Belediyesi çiftçiyi desteklemek amaciyla hasat döneminde kiraladiklari biçerdöverlerin ücretini sübvanse ederek, dönüm basina 20 lirasini karsilayip fiyati 95 liraya indirtti.

Evrese Belediyesi Çiftçilerin Biçerdöver Masrafinin Bir Bölümünü Karsiliyor
Evrese Belediyesi tarafindan geçen yil baslatilan çiftçilere nefes aldiracak ‘hasat destegi’ uygulamasi bu yil da devam ediyor. Evrese Belediyesi bu yilda çiftçilerin biçerdöver masrafinin bir bölümünü karsiliyor.

Belediye Baskani Dr. Ali Kamil Soyuak, belde de çiftçilerle ve vatandaslarla bir araya geldi. Baskani Dr. Ali Kamil Soyuak, sosyal belediyecilik çerçevesinde çiftçilere nefes aldiracak ‘hasat destegi’ uygulamasini geçen yil baslattiklarini söyledi.



Bu yilki hasat döneminde 5 biçerdöver kiraladiklarini belirten Baskan Soyuak, “Bu biçim sezonunda da geçen sezonda oldugu gibi sosyal belediyecilik ilkemizle yine çiftçimizin yanindayiz. Evrese Belediyesi olarak biçim fiyatlarini sübvanse ederek dönüm basi 20 lirayi belediyemiz kendisi ödeyerek, biçim fiyatlarini 95 liradan, balya baglama fiyati 11 liradan Evrese Belediyesi olarak kiraladigimiz 5 biçerdöverle hizmet vermeye devam ediyoruz. Bereketli hayirli sezonlar dileriz. Çiftçimize hayirli olsun. Tane bereketi olsun”
Kaynak: İHA