ÇESO Baskani Köfüncü'den Esnafa Etiket Ve Menü Uyarisi

Çesme Esnaf ve Sanatkarlar Odasi (ÇESO) Baskani Osman Köfüncü, 9 günlük bayram tatili ile birlikte yaz sezonunun basladigi belirterek, "Hayat pahaliliginin oldugu bu dönemde, gerek fiyat etiketlerine, gerek menülerde fiyatlari yazmaya dikkat edilmeli" dedi.

ÇESO Baskani Köfüncü'den Esnafa Etiket Ve Menü Uyarisi
ÇESO Baskani Köfüncü, bayram tatili ile birlikte yaz sezonunun da basladigini belirterek, "Okullarin kapanmasi, üniversite sinavlarinin yapilmasiyla beraber tatil hareketliligi artti. 9 günlük bayram tatili de basladi.

Bu tatilin esnafimiza bereket getirmesini diliyorum. Kazasiz belasiz bir sezon geçmesini umut ediyorum. Havalarin müsaade ettigi müddetçe de sezonun uzun olmasini isteriz. Inaniyorum ki, Eylül ve Ekim aylari da Çesme’de güzel geçecek" ifadelerini kullandi.

Etiket ve menü uyarisi

Pandemi ve Izmir depremi nedeniyle Çesme’de kis nüfusunun arttigini vurgulayan ÇESO Baskani Köfüncü, "Bu kisi da 150-200 bin bandinda geçirdik. Yaz sezonunda da Çesme yogun bir nüfusu barindiracaktir. Esnafima sunu ifade etmek istiyorum; hayat pahaliliginin oldugu bu dönemde, gerek fiyat etiketlerine, gerek menülerde fiyatlari yazmaya dikkat edilmelidir. Tabii kalite de fiyati belirleyebiliyor. Benim esnafim bu konuda bilinçlidir. Esnafimiz, müsterisine karsi güler yüzlüdür, sevecendir. Çesme’ye gelen misafirlerimizi en iyi sekilde agirlayacaklardir. Esnafima hayirli isler, hayirli sezonlar diliyorum. Kazasiz, belasiz bir bayram ve yaz geçmesini diliyorum. Esnafimin ve herkesin bayramini en iyi dileklerimle kutluyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA