Yenisehir Belediyesi Mersinlileri Sanatla Bulusturuyor

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesi, sevilen oyuncular Tugçe Karabayir ve Erkan Karadeniz’in harika performanslariyla sahneledigi, “Ruh Öküzüm” adli tiyatro oyununu Atatürk Kültür Merkezinde tiyatro severlerle bulusturdu.

Yenisehir Belediyesi Mersinlileri Sanatla Bulusturuyor
Yenisehir Belediyesi Ahmet Yesil Sanat Galerisi ve Yenisehir Belediyesi Sanat Galerisinde birbirinden degerli sergiler açan ve Türkiye’nin en önemli gösteri merkezlerinden biri olan Atatürk Kültür Merkezinde konserler ve tiyatro oyunlarini İçellilerle bulusturan Yenisehir Belediyesi, kente büyük bir sanatsal hareketlilik kazandiriyor. Sahnelenen tiyatrolar, düzenlenen konserler ve açilan sergilerle Yenisehir, sanatin nabzini tutuyor ve bölgenin kültür ve sanat merkezi haline gelmeye devam ediyor. Yenisehir Belediyesi, son olarak Tugçe Karabayir ve Erkan Karadeniz’in sahneledigi “Ruh Öküzüm” adli komedi tiyatro oyununa ev sahipligi yapti. Kadin ve erkek iliskileri üzerine bir komedi hikayesi olan “Ruh Öküzüm” oyununa İçelli sanatseverler yogun ilgi göstererek salonu doldurdu.

Halkin sanata olan tutkusunu ve sanatin toplum üzerindeki etkisini ön planda tuttuklarini kaydeden Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, “Sanat, toplumun ruhunu besleyen, yasami renklendiren bir unsurdur. Biz de Yenisehir Belediyesi olarak sanati ve kültürü İçellilere en iyi sekilde sunmak için çalisiyoruz. Halkimizin sanata olan tutkusunu ve sanatin toplum üzerindeki etkisini her zaman ön planda tutuyoruz. Sanatin insanlari bir araya getirme gücüne inaniyor ve Yenisehir’i bir sanat ve kültür merkezi haline getirme vizyonuyla hareket ediyoruz. Yanimizda olan, bize daima destek veren herkese ve elbette bugün burada olan tiyatrocular Tugçe Karabayir ve Erkan Karadeniz’e tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA