Vinç Ve Tir Kiralayip 5 Tonluk Siloyu Çaldi

Denizli’den 5 tonluk çimento silosunu vinç ve tir kiralayarak çalan süpheli, Izmir’de yakalandi. Boynundaki dövmeyi fark eden JASAT’in dikkati sayesinde yakalanan süphelinin sosyal medya paylasimlari dikkat çekti.

Vinç Ve Tir Kiralayip 5 Tonluk Siloyu Çaldi
Denizli’de Acipayam ilçesi Ovayurt Mahallesi’nde Nisan ayinda meydana gelen olayda, bir beton firmasina ait 5 ton agirliginda ve 300 bin TL degerindeki çimento silosu çalindi. Süphelilerin yakalanmasi için Denizli Il Jandarma Komutanligina bagli JASAT dedektifleri ile Acipayam Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan detayli bir arastirma baslatildi.

Titiz bir çalisma gerçeklestiren JASAT dedektifleri, boyun ve ensesinde belirgin haldeki dövmelerden yola çikarak süphelinin 25 yasindaki Resul Batuhan Ü. oldugunu tespit etti. Basarili bir operasyon neticesinde tespit edilen Izmir’deki adresinde gözaltina alinan Resul Batuhan Ü., Denizli’ye getirildi.



Hirsizlik için vinç ve tir kiralamis

Yapilan GBT sorgulamasinda 2 ayri suç kaydi tespit edilen Resul Batuhan Ü.’nün 5 tonluk çimento silosunu çalmak için vinç ve tir kiraladigi ortaya çikti. Saglik kontrolünden geçirildikten sonra adli makamlara sevk edilen süpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çaldigi siloyu satip paraya çeviren ve övmeleri sayesinde yakalanan süphelinin sosyal medyada hesabindan yaptigi, “Kafam çok güzel, her zaman güzel” seklindeki paylasimi dikkat çekti.
Kaynak: İHA