VEDAS'tan 4 Milyon Liralik Aydinlatma Yatirimi

Vangölü Elektrik Dagitim A.S. (VEDAS) Bitlis Il Müdürlügü, merkez ve ilçelerde gerçeklestirdigi aydinlatma yatirimlariyla cadde ve sokaklari isil isil hale getiriyor.

VEDAS'tan 4 Milyon Liralik Aydinlatma Yatirimi
Sehrin birçok noktasinda aydinlatma çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden VEDAS Bitlis Il Müdürü Bahadir Demir, “Tüketicilerimize sundugumuz hizmetin kalitesini sürekli iyilestirebilmek amaciyla yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Bu çerçevede; eski ve ekonomik ömrünü yitirmis elektrik sebekesini yeniliyor, sokak ve caddelerimizi isil isil hale getirebilmek için yeni aydinlatma tesisleri insa ediyoruz. Yaklasik 4 milyon lira bedelle gerçeklesen aydinlatma çalismalarimizin kiymetli halkimiza hayirli olmasini diliyorum. 2023 yili yatirim programimiz dahilinde, ilimizin enerji altyapisini güçlendiren çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

VEDAS’in çalisma yaptigi bölgelerden biri olan Tatvan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Mehmet Naim Dagdagül ise gerçeklesen yatirimlar sonrasinda mahallesindeki enerji kalitesinin arttigini ifade ederek, “Mahallemizin elektrikle ilgili sorunlarini gidermek için genis bir çalisma yapildi. Çalisma boyunca ekiplerle sürekli iletisim içerisindeydik. Ihtiyaç görülen yerlerdeki eski hatlarin tamami yenilendi. Aydinlatma çalismalarindan sonra sokaklarimiz isil isil oldu. Mahallemin elektrikle ilgili tüm taleplerini karsilayan VEDAS ailesine ve Il Müdürümüz Bahadir Beye mahallem adina tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA