Üzerinde Uyusturucu Çikan Gençlerle Gazeteciler Arasinda Ilginç Diyalog

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde devriye gezen polis ekipleri tarafindan durdurulan iki süphelinin üzerinden 16 fisek kullanima hazir eroin maddesi ele geçirildi. Aranmalari oldugu belirlenen 2 süpheli gözaltina alindi. Uyusturuculari ve 4 bin TL’ye motoru Çorlu’dan aldiklarini iddia eden süphelilerin üzerinden de yaklasik 3 bin TL nakit para ele geçirildi. Ayrica gazeteciler ile üzerinde uyusturucu çikan gençler arasinda ilginç bir diyalog yasandi.

Üzerinde Uyusturucu Çikan Gençlerle Gazeteciler Arasinda Ilginç Diyalog
Gaziosmanpasa Mahallesi Efendioglu Sokak üzerinde devriye gezen ekipler, arka lastigi patlak ve plakasi bulunmayan bir motosikleti durdurdu. Motosiklet sürücüsü B.A. ve yaninda bulunan A.V.’nin üzerinde arama yapan polisler, 16 fisek satisa hazir eroin madde ele geçirdi. GBT sorgularinda aranmalari oldugu anlasilan iki süpheli, polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Uyusturuculari ve 4 bin TL’ye motoru Çorlu’dan aldiklarini iddia eden süphelilerin üzerinden de yaklasik 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

‘Mansete bak’

Öte yandan iki arkadas çekim yapan gazetecilere, "Mansete bak, uyusturucu satarken diyorsun. Baksana uyusturucu satarken demek" diyerek cevap verdi.
Kaynak: İHA