Takla Atan Araçta Anne Öldü, Baba Ile Kizi Yaralandi

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çikan hafif ticari aracin bariyerlere çarparak takla attigi kazada anne öldü, sürücü koca ile kizi yaralandi.

Takla Atan Araçta Anne Öldü, Baba Ile Kizi Yaralandi


Kaza, gece saat 02.00 siralarinda Tavas ilçesine bagli Samanlik Mahallesi Menderes Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli’den Mugla istikametine seyir halinde olan Harun Afacan idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikti. Orta refüjdeki demir bariyerleri yikarak takla atan araç, metrelerce sürüklendikten sonra durabildi.

Yoldan geçen diger sürücülerin haber vermesi üzerine bölge saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Harun Afacan ile araçta bulunan kizi Suzan Merve Afacan yaralanirken, esi Köfer Afacan ise olay yerinde hayatini kaybetti. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Tavas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi süren yaralilardan Suzan Merve Afacan’in durumunun agir oldugu ögrenildi.

Kazada hayatini kaybeden Köfer Afacan’in cansiz bedeni, otopsi islemleri için morga kaldirildi. Aci haberi alan kazazedelerin yakinlari, olay yerinde gözyaslarina hakim olamadi. Bir süre trafigin kontrollü olarak saglandigi Denizli-Mugla kara yolu, hurdaya dönen aracin kaldirilmasinin ardindan normal seyrine döndü.
Kaynak: İHA