Pursaklar'da Yaz Tatili Tiyatro Gösterileriyle Doludizgin Geçiyor

Okullarin yaz tatiline girmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi, egitici, ögretici ve keyif dolu tiyatro gösterileriyle çocuklarin karsisina çikiyor.

Pursaklar'da Yaz Tatili Tiyatro Gösterileriyle Doludizgin Geçiyor
Yaz tatili boyunca çocuklara yönelik dolu dolu programlar hazirlayan Pursaklar Belediyesi, Kaplumbaga Kral ve Hacivat-Karagöz tiyatro oyunlarini çocuklarin begenisine sundu.

Pursaklar Yasam Merkezi Sinema Salonunda ve Saray Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen Kaplumbaga Kral ve Hacivat-Karagöz tiyatro gösterisinde çocuklar unutulmayacak bir gün yasayarak, yaz tatilinin tadini doyasiya çikarmaya baslarken, bol bol eglenme firsati buldu

“Onlar mutlu biz mutlu”

Tiyatro gösterileri ile birlikte yaz tatiline giren çocuklar için etkinlikler düzenlemeye hizla basladiklarini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Yaz tatilinin baslamasi ile birlikte çocuklarimiza yönelik olarak tiyatro gösterileri düzenlemeye basladik. Çocuklarimiz tatili doya doya yasasin, gönüllerince eglensin diye etkinliklerimize hizli bir giris yaptik. Onlar mutlu biz mutlu Ilerleyen günlerde onlarin bir yandan gelisimlerine katkida bulunurken, bir yandan da eglenmeleri için çesitli programlar düzenlenmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA