Pursaklar'da Sokaklar Yeni Görünümüne Kavusuyor

Ulasimda kaliteyi artirmak ve araçlarin trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek için çalismalar yürüten Pursaklar Belediyesi, ilçe sokaklarinda yol yenileme çalismalarina devam ediyor.

Pursaklar'da Sokaklar Yeni Görünümüne Kavusuyor
Her günesli havayi firsat bilerek vatandaslarin daha güvenli ve daha saglikli yollarda seyahat edebilmeleri için çalismalar yürüten Pursaklar Belediyesi, ihtiyaç önceligine göre ilçenin birçok noktasinda asfalt, kilit parke tasi ve beton yol çalismalarina hizla devam ediyor.

“Sorumlulugumuz dahilindeki yollarda çalismalarimiza hizla basliyor, hizla neticelendiriyoruz”

Havalar müsaade ettikçe sokaklari sifirdan yenileme çalismalarina araliksiz devam edeceklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Yol yenileme çalismalarini önem ve aciliyet sirasina göre degerlendirerek sokaklarimizi bastan sona yeniliyoruz. Sorumlulugumuz dahilindeki yollarda çalismalarimiza hizla basliyor, hizla neticelendiriyoruz. Dogru planlama ile olusabilecek olumsuzluklarin önüne geçiyoruz. Tahrip olan bütün sokaklarimiz belli bir program dahilinde yenileyecegiz. Daha modern, daha estetik bir Pursaklar için durmadan yorulmadan tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Belediye ekiplerinin ilçede gerçeklestirdigi her çalismayi yakindan takip eden Baskan Ertugrul Çetin, ilçe halkinin huzur içerisinde, güvenle seyahat edebilmeleri için büyük emek ve gayret sarf eden personellere kolayliklar diledi.

Pursaklar Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, ASKI, EnerjiSA, Telekom ve BaskentGaz tarafindan gerçeklestirilen alt yapi çalismalarinin tamamlandigi ve büyük tahribata ugrayan sokaklar öncelikli olmak üzere çalismalarini yürütüyor.
Kaynak: İHA