Ilkadim'dan 'Kurbaniniz Sevince Dönüssün' Kampanyasi

Ilkadim belediyesi, “Kurbaniniz sevince dönüssün” kampanyasi ile kurban hisselerini ihtiyaç sahibi insanlara ulastiracak.

Ilkadim'dan 'Kurbaniniz Sevince Dönüssün' Kampanyasi
Samsun’un Ilkadim Belediyesi, bu Kurban Bayrami’nda ihtiyaç sahiplerinin ete ulasmasi için kampanya baslatti. Kampanya çerçevesinde kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine vermek isteyen vatandaslarin evine gidecek belediye ekipleri, aldiklari etleri ihtiyaci olan vatandaslara iletecek.

Kurban bagisi kampanyasi dahilinde kurban eti bagisi yapmak isteyen tüm vatandaslarin etleri, Kurban Bayrami boyunca Sosyal Yardim Müdürlügü Asevi’nde kabul edilerek soguk hava depolarinda muhafaza edilecek. Bayramda 4 gün boyunca hayirseverlerin bagislayacagi etleri kabul edecek olan Sosyal Yardim Müdürlügü, bagislanan etleri tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri esit bir sekilde pay edecek.

Baskan Demirtas: “Destek için çagrida bulundu”

Kampanya ile ilgili destek çagrisinda bulunan Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Milletçe Kurban Bayrami’ni karsiliyoruz. Birçok insanimiz geçmis yillarda etini verecek gerçek ihtiyaç sahibi bulamadigini, etini dagitamadigini ifade etmisti. Bu konuda sehrin Sehrül-Emin’i olarak yardimci olmamiz için halkimizdan ciddi manada talep aldik. Bu bayramda kurban bagislarinizi bekliyoruz. Sürecin her açidan verimli, birçok insanin dini vecibeyi yerine getirirken güvendigi bir kurum üzerinden yürümesi önemli. Bu yil iletisim hattimizi kurduk. Vatandaslarimiz vermek istedikleri kurban etlerini bize bildirecekler. Isterseniz istediginiz kadar et miktarini bagis yapabilirsiniz. Ihtiyaç sahibi insanlara etleri götürmek suretiyle hem vatandasimizin etini tasimasini hem de ihtiyaç sahiplerine etin ulasmasini saglayacagiz. Etini ihtiyaç sahiplerine ulastirmak isteyenler bize ulassin. Bagislariniz kabul, bayraminiz mübarek olsun” dedi.

Kaynak: İHA