Hayatpark'ta Gülerek Stres Attilar

Konyaalti Belediyesi ile Konyaalti Kent Konseyi Yabancilar Meclisi is birliginde Dünya Yoga Günü çerçevesinde HayatPark’ta düzenlenen etkinlikte vatandaslar dakikalarca kahkaha atti.

Hayatpark'ta Gülerek Stres Attilar
Konyaalti Belediyesi ve Konyaalti Kent Konseyi Yabancilar Meclisi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü çerçevesinde HayatPark’ta yogaseverlerle bir araya geldi. Yediden 70’e çok sayida vatandasin katildigi program, kahkaha yogasiyla basladi.

Yogaseverlerin dakikalarca attigi kahkahalara yoldan geçen vatandaslar da eslik etti. Etkinlige katilanlar, ruhlarinin ve bedenlerinin dinlendiklerini kaydetti.



“Ruhun ritmi, zihnin melodisi”

Kalp ve zihinleri dengeleyen meditasyon çalismalari yaptiklarini kaydeden yoga egitmeni Aylin Önder Tortop, “Burada bugün önce yabanci meclisi güzel bir konser verdi. Ardindan meditasyon çalismasi yaptik. Kahkahalar atarak enerjimizi yükselttik ve harika bir yoga pratigi gerçeklestirdik. Yogayi söyle tanimlamak istiyorum; yoga ruhumuzun ritmi, zihnimizin de melodisidir. Ruhen, bedenen, zihnen canlanmak ve sifalanmak için yoga yapmaya devam edelim. Baris için, güzellikler için, bereket için. Nice dünya yoga günlerinde birlesmek dilegiyle. Sonsuz sevgiye sifa olsun. Ayrica bu güzel HayatPark’ta bize ‘Hayat’ verdigi için Konyaalti Belediye Baskanimiz Semih Esen’e ayrica tesekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA