Denizli Büyüksehirin Örnek Projesi Ihtiyaç Sahiplerinin Yaninda

Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Kizilay isbirliginde faaliyete geçen “Büyüksehir-Kizilay Asevi” her gün ihtiyaç sahibi vatandaslarin sicak yemeklerini evlerine kadar ulastiriyor.

Denizli Büyüksehirin Örnek Projesi Ihtiyaç Sahiplerinin Yaninda


Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Kizilay isbirliginde geçtigimiz subat ayinda faaliyete geçen ve ilk olarak Kahramanmaras merkezli yasanan depremlerin ardindan kente gelen afetzedelerin sicak yemeklerini karsilayan Büyüksehir-Kizilay Asevi ihtiyaç sahibi vatandaslara umut olmaya devam ediyor. Denizli Büyüksehir Belediyesinin Hürriyet Mahallesi’nde tüm araç, gereç ve modern ekipmanlariyla faaliyete aldigi Büyüksehir-Kizilay Asevinde sabahin ilk saatlerinde hazirlanmaya baslanan yemekler Denizli Büyüksehir Belediyesine ait özel araçlarla ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulastiriliyor. Büyüksehir-Kizilay Asevi’nde Denizli’de ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli, yasli, yetim, öksüz, muhtaç binlerce kisinin yaninda Denizli ve çevre illerdeki afetzedeler ile sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde muhtaçlara da yemek hizmeti verilebiliyor.

“Bu asevi Denizli’mizindir”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Türk Kizilay isbirligi ile kente bir asevi kazandirmanin mutlulugu ve huzurunu yasadiklarini söyledi.

Baskan Zolan, “Amacimiz sehrimizde hiç kimse aç yatmasin, hiç kimse sahipsiz kalmasin. Bu özel projemizle ihtiyaç sahibi yaslilarimiz, engellilerimiz, yemek yapamayacak durumda olan, fiziki olarak yetersiz insanlarimizin evlerine kadar sicak yemeklerini ulastiriyoruz. Kizilay ve Büyüksehir Belediyemizin imkanlariyla insanlarimizin aç yatmamasi, sicak yemege ulasmasi için gayretlerimiz artarak devam edecek. Bu asevi Denizli’mizindir. Bu yürüyüsümüz insallah hayirsever vatandaslarimizin bagislariyla da büyüyecek. Emek veren, bagis yapan ve katki saglayan herkese yürekten tesekkür ediyorum. Allah’im bu çabamizi kabul ve makbul eylesin insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA