Bayraklili Tiyatrocular Ayakta Alkislandi

Izmir Bayrakli Belediyesinin BASAMAK çatisi altindaki dogaçlama tiyatro kursiyerleri, yil sonu gösterisiyle begeni topladi. Okullarin kapanmasinin ardindan ‘Dogaçlama Tiyatro Sporu’ ile sahneye çikan ögrenciler, performanslariyla profesyonelleri aratmadi.

Bayraklili Tiyatrocular Ayakta Alkislandi
Bayrakli Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) kursiyerleri, yil sonu gösterileriyle yüzlerce sanatseveri bir araya getirmeye devam ediyor. Resimden koroya, tiyatrodan piyanoya kadar birçok bransta verilen kurslara katilan çocuklar, okullarin kapanmasinin ardindan egitmenleri esliginde hazirladiklari gösterilerle izleyiciden tam not aliyor. Son olarak Dogaçlama Tiyatro Sporu ile seyirci karsisina çikan Bayraklili kursiyerler, birbirinden farkli konular üzerine sahnede dogaçlama yaparak salonu kahkahaya bogdu. Osmangazi Hizmet Binasi Konferans Salonundaki gösteri uzun süre ayakta alkislandi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Çocuklarimizin yil boyunca ögrendiklerini, çalistiklarini sahnede sergilemeleri hem özgüven hem de tecrübe kazanmalari açisindan çok önemli. Görüyoruz ki, tüm kursiyerlerimiz bu konuda oldukça istekli ve performanslariyla profesyonel sanatçilari aratmiyorlar. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA