Baskan Dinçer Açiklamasi 'Yaptigimiz Yatirimlarla Planli Ve Düzenli Büyümenin Önünü Açiyoruz'

Aksaray’da yapilan altyapi çalismalarini degerlendiren Baskan Dinçer, bu yaz sezonunda da gerekli görülen noktalarda çalismalarin sürdürülecegini belirterek, “Yaptigimiz yatirimlarla planli ve düzenli büyümenin önünü açiyoruz” dedi.

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Yaptigimiz Yatirimlarla Planli Ve Düzenli Büyümenin Önünü Açiyoruz'
Altyapida eksikligi yasanan mahallelerde belirlenen plan istikametinde çalismalar gerçeklestiren Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügüne bagli ekipler, Yeni Sanayi Mahallesi’nde kanalizasyon sebeke hatti çalismasi baslatti. Yeni Sanayi Mahallesi’ndeki çalismanin yogun bir mesai harcanarak kisa süre içerisinde tamamlanmasi hedefleniyor. Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, yapilan çalismalarin araliksiz devam edecegini belirterek, “Sehrimizin planli ve düzenli büyümesi için altyapi olmadan üstyapi olmaz düsüncesiyle yola çiktik. Göreve geldigimiz günden bu yana Aksaray’in uzun yillar altyapi ihtiyacini karsilayacak çalismalara imza atarak sehrimizin gelecek yillara daha düzenli ve planli büyümesine imkan sagladik” dedi.

Baskan Dinçer, altyapi çalismalarinin yaz mevsimi boyunca gerekli noktalarda da sürecegini isaret ederek, planli çalismalar neticesinde saglikli altyapiya ve konforlu üstyapiya sahip marka sehir insa edildigini kaydetti.

Kaynak: İHA