ATSO Baskani Bahar, Antalya'da Müzik Yasaginin Kaldirilmasini Degerlendirdi

ATSO Baskani Ali Bahar, kovid-19 döneminde alinan müzik yasagi kararinin kaldirilma kararinin sektöre olumlu yansiyacagini belirtti. Baskan Ali Bahar, yasagin kaldirilmasinin Antalya il genelinde gerçeklestigini sözlerine ekleyerek, “En kisa sürede diger illere yansiyacagini düsünüyorum. Çünkü turizm büyük bir katma deger, cari açigimizin önemli bir panzehri” dedi.

ATSO Baskani Bahar, Antalya'da Müzik Yasaginin Kaldirilmasini Degerlendirdi
Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Baskani Ali Bahar, müzik yasaginin kaldirilmasinin eglence ve restoran sektörünü mutlu ettigini söyledi.

Müzik yasagi gibi birçok konuda Antalya’nin yarari olacak her faaliyette lobi çalismalarini sürdüren ATSO Baskani Ali Bahar, “Antalya Il Umumi Hifzissihha Kurulu tarafindan 1 Temmuz 2021 tarihinde baslatilan yasagin kaldirilmasi biraz gecikmis olsa da yerindedir. Gelisme, sektörlerimiz tarafindan memnuniyet ve olumlu karsilandi” diye konustu.



“Diger sehirlerde de kaldirilmali”

Yasagin kaldirilmasinin Antalya ili sinirli oldugunu kisa sürede diger sehirlere de yansitilmasi gerektigini hatirlatan Baskan Ali Bahar, “Yasagin diger sehirlerde de kaldirilacagini, birkaç gün içinde bunun da gerçeklesecegini düsünüyorum. Çünkü turizm büyük bir katma deger, cari açigimizin önemli bir panzehri ve su an tam zamanindayiz. Ivedi bir biçimde bu konuda rahatlatilmasi önemli diye düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

“Sehrimizin lobisini yapmayi sürdürecegiz”

“Konunun pesini birakmayan Turizm Bakani Mehmet Ersoy ve geçmis Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu’na da tesekkür ediyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Baskan Bahar, “Ilaveten 37. Grup Restoran, Yiyecek, Içecek, Eglence Hizmetleri Meslek Komitesine, bu isin büyük bir beklenti içindeydi. Dolayisiyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odamizin verdigi bu emek karsiligini buldu. Görevimiz, sehrimizin her anlamda lobisini yapabilmektir, sektörlerimizin lobisini yapabilmektir ve onlarin beklentilerini en düzeyde hem temsil etmek hem de karsilamaktir. Bundan sonrada 49 gurubumuzun beklentilerini karsilamak ve lobisini yapmak için çalismalarimizi sürdürecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA