Arazi Kavgasinda Kardesini Vuran Zanli Tutuklandi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde arazi kavgasi nedeniyle kardesini yaralayan, kardesinin arkadasinin da ölümüne sebep olan Nejdet Kaymaz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda ölen Riza Andiç da son yolculuguna ugurlandi.

Arazi Kavgasinda Kardesini Vuran Zanli Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre bir süredir kardesi Cevdet K. ile aralarinda arazi anlasmazligi nedeniyle husumet bulunan Nejdet Kaymaz, dün Kocaaali Mahallesi’nde kardesinin araciyla geçtigi sirada av tüfegi ile kursun yagdirdi.

Kardesine pusu kurarak ates eden Nejdet Kaymaz’in silahindan çikan kursunlar, araçta bulunan kardesi Cevdet K. ve yaninda yolculuk eden arkadasi Riza Andiç’a isabet etti. Riza Andiç olay yerinde hayatini kaybetti. ZBEÜ Hastanesi’ne sevk edilen kardesi Cevdet K.’nin ise saglik durumunun iyiye gittigi ögrenildi.

Olaydan sonra gözaltina alinan Nejdet Kaymaz, emniyetteki ifadesinin ardindan Kdz. Eregli Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanli, alt soyu kasten öldürme ve kasten öldürme olma suçlamalariyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otopsi islemlerinin ardindan ailesi tarafindan cenazesi hastane morgundan alinan Riza Andiç için Abali Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kurulusu temsilcilerinin de katildigi cenaze töreninde, Riza Andiç’in cenazesi kilinan öglen namazini müteakiben Gümüshaneliler Mezarligi’na defnedildi.
Kaynak: İHA