18 Yildir Pazar Günü Tatil Yapan Berberler, Bu Pazar Çalisacaklar

Samsun’da yillardir pazar günleri tatil yapan berberler, bu Kurban Bayrami öncesi pazar günü dükkanlarini açarak mesai yapacaklar.

18 Yildir Pazar Günü Tatil Yapan Berberler, Bu Pazar Çalisacaklar
Türkiye’de ‘pazar günü tatilini’ uygulan ilk il olan Samsun’da berberler bu pazar açik olacaklar. 18 yildir pazar günleri tatil yapan berberler, Samsun Berberler Odasi yönetimi karari ile bu pazar günü dükkanlarini açabilecekler. 28 Haziran Çarsamba günü baslayacak Kurban Bayrami öncesi vatandaslarin bayram tirasini rahat bir sekilde olmasi ve yogunlugun önüne geçilebilmesi için alinan karar, herkesi memnun etti.

“Vatandaslar tiraslarini son güne birakmasin”

Pazar günü açik olmalarina ragmen vatandaslari uyaran berber Ertugrul Bostan, “Yillardir pazar günleri hafta tatili yapiyoruz. Bazen bayram öncesi pazar gününe denk gelirse oda tarafindan alinan kararla pazar günleri de çalisabiliyoruz. Bu Kurban Bayrami da pazar günü sonrasi oldugundan, çalisabilecegimiz bize iletildi. Bugünden itibaren yavas yavas bayram tiraslari gelmeye basladi.

Vatandaslarin daha iyi tiras olmalari için randevularini simdiden ayarlamasi ve son güne birakmamasini istiyoruz. Tiraslarini aceleye getirmek istemeyenleri son günden önce tiras olmaya davet ediyoruz” dedi.

Vatandaslar da bayram öncesi pazar günü berberlerin açik olmasini olumlu karsiladi.
Kaynak: İHA