Köy Yasamiyla Ilgili Çektigi Videolar Kendisine Gelir Kapisi Oldu

Artvin’de köyündeki yasami sosyal medyada paylasan Özlem Özdemir, binlerce takipçiye ulasinca fenomen oldu. Sayfasini büyüten Özdemir, ürettigi içerik videolari sayesinde aylik gelir elde etmeye basladi.

Köy Yasamiyla Ilgili Çektigi Videolar Kendisine Gelir Kapisi Oldu
Artvin merkeze bagli Taslica köyünde çiftçilik yapan ailesine yardim eden sosyal medya fenomeni 38 yasindaki Özlem Özdemir köyde yaptigi günlük isleri sosyal medya hesabindan paylasinca 5 yil içinde 465 bin takipçi sayisina ulasti. Erkeklerin bile zorlandigi isleri yapan Özdemir, kilosu agirliginda odunlari tasiyip baltayla yariyor, tarla sürüyor, inek sagip, ot biçiyor. Çogu kadinin yanina bile yanasamadigi 500 kiloluk ’Ates’ ismini verdigi 7 yasindaki bogasiyla çektigi videolar ayrica ilgi görüyor.

Ürettigi içerikler sayesinde sosyal medyadan ciddi paralar kazanmaya baslayan Özdemir’in videolarini ise annesi Nurten Özdemir çekiyor. Teknolojiyle arasi pek iyi olmayan anne Özdemir, ilk zamanlarda telefonla kizinin videolarini çekmekte zorlansa da simdi en büyük destekçisi durumunda. Bu sayede ilk arabasini alan Özlem Özdemir’in, hayali köyde bulunan ve eski olan baba ocaginin yenilemek.

Karadeniz kadini en iyi sekilde temsil ettigi ifade eden Özdemir, “Hayvancilik ve orman isi yapiyoruz. 5 yildir da sosyal medyada içerik üretiyorum. Bu yil sosyal medyadan güzel gelirler elde etmeye basladim. Bir hayalim vardi araba aldim, sonrasinda atalarimizdan kalan evimizi yaptirmayi düsünüyorum. Genellikle köyle yaptigim islerle ilgili videolar çekiyorum. Ama aslinda sosyal medyada patlamamizin sebebi bogam var ‘Ates’. Onunla ilgili videolar çekiyorum. O videolar çok ilgi görüyor. Sosyal medyada bir çok bu isi yapan insanlar var. Ama kadin oldugum için takdir ediyorlar. Ormanda yeri geldigi zaman erkeklerin bile yapamadigi agir sartlarda çalistigim için insanlarin ilgisini topluyoruz. Benim amacim Karadeniz kadinin temsil etmek bunu da en iyi sekilde yaptigimi düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Anne Nurten Özdemir ise yaptigi açiklamada "Kizimin videolari genelde ben çekiyorum. Hiçbir zaman karsi çikmadim, destek oldum. Bazen teknoloji de zorlarsam da simdi alistim" diye konustu.

Kaynak: İHA