Vali Makam Aracini Sehit Ogluna Dügün Araci Olarak Tahsis Etti

Kütahya Valisi Ali Çelik, Sehit Piyade Uzman Çavus Hasan Kahraman’in 8 yasindaki oglu Gökalp’in sünnet dügünü için makam aracini tahsis etti.

Vali Makam Aracini Sehit Ogluna Dügün Araci Olarak Tahsis Etti
2016 yilinda Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü tarafindan düzenlenen saldirida sehit düsen Piyade Uzman Çavus Hasan Kahraman’in oglu Gökalp Kahraman için sünnet dügünü töreni düzenlendi.

Gökalp, Kütahya Valisi Ali Çelik’in makam aracini dügün arabasi olarak istedi. Istek üzerine Vali Çelik’in talimatiyla makam araci 8 yasindaki Gökalp’e tahsis edildi.

Balon ve Türk bayragi ile süslenen aracin arkasina "Baba ben sünnet oluyorum" yazisi yapistirildi.

Annesi Büsra Kahraman ile birlikte araca binen Gökalp, evinden alinarak davetlilerin araçlarinin katilimi ve motosikletli polislerin eskortu esliginde sehir turu atip dügünün yapilacagi salona getirildi.

Gökalp, istegini kirmayan Kütahya Valisi Ali Çelik’e tesekkür etti. Gökalp, “Çok mutluyum. Vali amcaya da çok tesekkür ediyorum” dedi.

Anne Büsra Kahraman da, “Valimize ve emniyetimize de çok tesekkür ediyorum. Herkesten Allah razi olsun, bu mutlu günümüzde bizi yalniz birakmadilar” diye konustu.

Kaynak: İHA