Kaymakam Memis, Sertifika Törenine Katildi

Balikesir’in Burhaniye Kaymakam Ilyas Memis, Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) düzenlenen kurslara katilan kursiyerler için düzenlenen sertifika törenine katildi. Kursiyerlere sertifikalarini veren Kaymakam, basari dileginde bulundu.

Kaymakam Memis, Sertifika Törenine Katildi
Kaymakam Ilyas Memis, Aile Destek Merkezi’nde, çoraptan çiçek yapimi, tigdan çanta yapimi, panç kursu ve Kuran kursu olmak üzere çesitli alanlarda düzenlenen kurslara katilanlarin sertifikalarini verdi. Kaymakam, kurslari bitiren 62 kadini kutladi.

Burhaniye Kaymakami Memis, “Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan Subat ayi itibariyla faaliyete baslayan Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) vakiftan yardim alan vatandaslarimiz basta olmak üzere psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kisisel yönden gelisimlerinin ve toplumsal entegrasyonlarini saglanmasi amaci ile çesitli alanlardaki kurslar düzenlenmektedir” dedi.

Sertifika törenine Kaymakam Ilyas Memis’in yani sira, SYDV Müdürü Özlem Salgin, Halk Egitimi Merkezi Müdürü Turan Firat Algül ve Vakif mütevelli heyet üyeleri katildi.

Kaynak: İHA