Denizli'de Selin Yaralari Sariliyor

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, asiri yagis nedeniyle su baskinlarinin yasandigi Pamukkale ilçesinin Cankurtaran Mahallesi ile Tavas ilçesinin Sariabat Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaslara geçmis olsun dileginde bulunan Baskan Zolan, yaralari hep birlikte sardiklarini söyledi.

Denizli'de Selin Yaralari Sariliyor


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, asiri yagis nedeniyle su baskinlarinin yasandigi Pamukkale ilçesinin Cankurtaran Mahallesi ile Tavas ilçesinin Sariabat Mahallesi’ni ziyaret etti. Ilk olarak Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesi’ni ziyaret eden Baskan Zolan’a Pamukkale Kaymakami Ugur Bulut, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Büyüksehir Belediyesi DESKI Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardimcisi Ömer Faruk Özer ve beraberindekiler eslik etti. Baskan Osman Zolan su baskinlarinin yasandigi bölgelerde çalisan Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Büyüksehir Belediyesi DESKI ekiplerinin çalismalarini inceledi. Burada bir süre çalismalar hakkinda bilgi alan Baskan Zolan, daha sonra vatandaslarla bir araya gelerek geçmis olsun dileginde bulundu, yaralarin en kisa zamanda sarilacagini söyledi.

Pazar günü gerçeklesen asiri yagislardan en çok etkilenen bir diger mahalle olan Tavas ilçesinin Sariabat Mahallesi’ni de ziyaret eden Baskan Zolan burada Tavas Belediye Baskani Hüseyin Inamlik ile birlikte hemsehrilerine geçmis olsun dileginde bulundu.

“Tüm ekiplerimiz çalismalarini sürdürüyor”

Yasanan afetin ardindan tüm ekiplerin bölgede çalismalara basladigini kaydeden Baskan Zolan, Pamukkale Belediyesi, Tavas Belediyesi ve diger tüm kamu kurumlariyla koordineli bir sekilde çalistiklarini ifade ederek, “Allah’im beterinden korusun. En büyük tesellimiz herhangi bir can kaybinin yasanmamasi. Tüm ekiplerimiz çalismalarini sürdürüyor. Hemsehrilerimizin yaralarini hep birlikte sariyoruz. Tüm vatandaslarimiza bir kez daha geçmis olsun diyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA