Brandverse Awards'tan Anadolu Üniversitesine Ödül

Anadolu Üniversitesi, Marketing Türkiye ve BoomSonar is birligiyle hayata geçirilen ve Dijital Pazarlama Iletisimi Platformu’nun (DPIP) destek verdigi Brandverse Awards 2023’te ödül kazandi.

Brandverse Awards'tan Anadolu Üniversitesine Ödül
Brandverse Awards’ta bu yil jüri degerlendirmeleri sonucunda altin, gümüs ve bronz olmak üzere farkli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. Veri Ödülleri Bölümü için her yil oldugu gibi bu yil da 50 binden fazla sosyal medya marka hesabi SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre tamamen analitik olarak incelendi.

Anadolu Üniversitesi yine en iyiler arasinda

Dijitaldeki en basarili projeleri ve markalari yillardir basarili bir sekilde ödüllendirmeyi sürdüren Social Media Awards Turkey 2022 yilindan itibaren Brandverse Awards çerçevesinde yer aliyor. Anadolu Üniversitesi geçtigimiz yillarda da Social Media Awards’ta birçok farkli ödül ve basari kazanmisti. Anadolu Üniversitesi basarilarini 2023 yilinda da sürdürerek ödül alan markalar arasinda yer aldi. 1 Nisan 2022 - 1 Nisan 2023 dönemini kapsayan degerlendirmede takipçi sayisi, takipçi artisi, paylasilan ileti sayisi, ileti türleri, elde edilen etkilesim ve etkilesim türleri gibi birçok farkli veri ele alinarak yapilan degerlendirmeler sonucunda Anadolu Üniversitesi Brandverse Awards’un SocialBrands Veri Analitigi Bölümü’nde Bronz ödülün sahibi oldu.

Brandverse Awards nedir?

Brandverse Awards, eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletisim ve reklam çalismalari ile markalarin dünyasina 360 derece kapsayici bir bakis sunan pazarlama ve iletisim ödülleridir. Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafindan düzenlenen Brandverse Awards yil boyunca sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletisimi çalismalarini özgün degerlendirme modeliyle ele alarak sektör standartlarini yükseltmeyi hedefler.
Kaynak: İHA