Baskan Önsay Açiklamasi 'Kütahya'da Millet Bahçesi'nin Yapimi Tamamlandi Ve Halkin Hizmetine Sunuldu'

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, Kütahya’da Millet Bahçesi’nin yapiminin tamamlanarak halkin hizmetine sunuldugunu ifade etti.

Baskan Önsay Açiklamasi 'Kütahya'da Millet Bahçesi'nin Yapimi Tamamlandi Ve Halkin Hizmetine Sunuldu'
Önsay, kapali alanlari, oto parklari, kütüphaneleriyle, çini satis alanlariyla, oyun alanlariyla ve basketbol sahalariyla sehrin güzel bir mekana kavustugunu dile getirdi.

Kütahya Millet Bahçesi’nin 105 bin metrekarelik alana kuruldugunu belirten Baskan Önsay, "Cumhurbaskanimizin büyük bir hedefle basladigi tüm Türkiye’de Millet Bahçeleri projesinde Kütahya’da Millet Bahçemizin yapim isi tamamlandi ve Kütahya Belediyesine devri de gerçeklesti. 105 bin metrekare alana kurulan Kütahya Millet Bahçesi’nde kapali alanlari, oto parklari, kütüphaneleriyle, çini satis alanlariyla, oyun alanlariyla, basketbol sahalariyla, hakikaten güzel bir mekana Kütahya’miz kavusmus oldu. Su anda Türkiye genelinde 1 milyon metrekare hedefine ulasan bir çalisma var Millet Bahçeleri yapimi hususunda. Su ana kadar Türkiye genelinde 189 tane Millet Bahçesi’nin yapimi tamamlandi, 137 tanesinde yapim isleri devam ediyor. Bütün bu alanlar modern dönemde insanlarin aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri, yogun sehir hayati içerisinde rahat nefes alabilecekleri sosyal alanlardir. Bugün Kütahya’miza Millet Bahçesi’nin kazandirilmis olmasi hususunda desteklerinden dolayi öncelikle Cumhurbaskanimiza, Çevre Sehircilik Bakanligimiza, TOKI’ye tesekkür etmemiz lazim. Insallah Kütahya’mizin sosyal donatilarinin ciddi anlamda eksik oldugunu, halkimizin böyle bir talebi oldugunu hepimiz biliyoruz. Insallah Millet Bahçesi bu noktadaki bütün bu talep ve ihtiyaçlara önemli bir katki olacaktir. Tabi bunun devam ettirilmesi gerekiyor. Daha degisik noktalarda insanlarimiza insanlarimizin arzu ettigi sosyal donatilarin Kütahya’ya kazandirilmasi lazim. Çevre Sehircilik Bakanligimizin buraya ciddi bir yatirimi olmus oldu. 47 milyon TL bir yatirim gerçeklesti ve 2 yil içerisinde insaati tamamlandi ve hizmete sunulmus oluyor. Ben tekrar Kütahya’ya katkilari için Cumhurbaskanimiza, Çevre Sehircilik Bakanligimiza ve TOKI’ye tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kütahya Millet Bahçesi, IHA tarafindan havadan da görüntülendi.
Kaynak: İHA