Satisi Yasak Zaman Diliminde Alkol Alma Israrinin Sonu Kötü Bitti Açiklamasi 2 Yarali

Kocaeli’nin Darica ilçesinde yasak oldugu zaman diliminde alkol almak isteyen iki kisi ile tekel bayi çalisanlari arasinda tartisma çikti. Iki sahsin, olayi ayirmaya gelen tekel çalisanlarinin babasina bir cisim firlatmasiyla kavga çikti. Esnaflarin da dahil oldugu kavgada 2 kisi yaralandi.

Satisi Yasak Zaman Diliminde Alkol Alma Israrinin Sonu Kötü Bitti Açiklamasi 2 Yarali
Olay, Yali Mahallesi Firin Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, alkol satisinin yasak oldugu 22.00 ile 06.00 saatleri arasinda otomobille tekel bayine gelen M.F.B. ve A.A. isimli iki sahis alkol almak istedi. Tekelde çalisan iki kisi ise yasak oldugundan dolayi alkol satmayi reddetti. Bu nedenle iki grup arasinda tartisma çikti. O esnada tekel çalisanlarin babasi M.G. olaya dahil oldu. M.G. iki grubu sakinlestirmek için M.F.B. ve A.A.’yi dükkandan çikartarak araçlarina bindirdi. Gitmeye hazirlanan M.F.B. ve A.A.’dan birinin attigi bir cisim ise M.G.’nin kafasina çarpti. Bunun üzerine iki ogul ile M.F.B. ve A.A. arasinda kavga çikti.

Çevredekilerin ayirdigi kavga sonucu M.F.B. ve A.A yaralandi. Kargasayi görenler 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri alanda güvenlik önlemleri aldi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan yaralilar ardindan Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesine götürüldü.

Öte yandan polis ekipleri yaptigi kontrollerde 1 silah ele geçirdi.

Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA