Aydin, Türkiye Yüzyili'ni Koçarli'dan Kutladi

Aydin’in Koçarli ilçesinde düzenlenen ’Yüzyilin Konseri’nde Ugur Isilak rüzgari esti.

Aydin, Türkiye Yüzyili'ni Koçarli'dan Kutladi


Koçarli Belediyesi tarafindan, Koçarli Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen konserde Anadolu Rock’tan, Halk Müzigi’ne zengin repertuvarini hayranlari için seslendiren Ugur Isilak, Türkiye Yüzyili heyecanini muhtesem performansiyla alani dolduran binlerce vatandasa yasatti.

Demokrasi Kenti Koçarli’da "Yüzyilin Konseri" etkinlikleri çerçevesinde ilçeye gelen ünlü sanatçi Ugur Isilak, verdigi muhtesem konserde sevenlerinden büyük ilgi görürken sarkilariyla dinleyenlerine büyük cosku yasatti. Konserde Isilak’a Koçarlililar Türk bayraklari ile eslik etti.

Büyük ilgi gören konserde konusma yapan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan; “Ilçemize getirdigimiz yeniliklerin yaninda sosyal ve kültürel etkinlikleri de ön planda tutarak vatandaslarimizi bir an olsun hayat kosusturmasina kisa bir mola vermeleri ve keyifli anlar yasamalari için simdi de ülkemizin sevilen sanatçisi Ugur Isilak’i hemserilerimiz ile bulusturduk. Yüzyilin Konseri’nde yine mükemmel bir Koçarli var karsimda. Coskuya ve heyecana ortak olmak için alani dolduran herkese tesekkür ediyorum” dedi.



Konusmanin ardindan, Baskan Kaplan Ugur Isilak’a çiçek ve yöresel ürün sepeti hediye etti. Gerçeklesen konsere AK Parti Aydin Milletvekilleri ile kamu kurum müdürleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA