3500 Rakimda Belediye Isçilerinin Zorlu Mesaisi

Hakkari Belediyesi ekipleri, 3500 rakimli Berçelan Yaylasi’nda karli yollari asarak iki günlük çalisma sonucunda içme suyu arizasini giderdi.

3500 Rakimda Belediye Isçilerinin Zorlu Mesaisi
Berçelan Yaylasi’nda iki ayri noktada toprak kaymasi sonucu kenti besleyen 450’lik ana hat üzerinde olusan ariza nedeniyle belediye ekipleri harekete geçti. Is makinelerinin yardimi ile karli yollar açilarak, su arizasinin yasandigi bölgeye ulasildi. Belediye Baskan Yardimcisi Ayhan Tunç’un öncülügünde Su ve Kanalizasyon Isleri ile Fen Isleri Müdürlükleri koordinesinde yürütülen çalismalarda bir loder, 2 hidromek, bir kamyon, bir kaynak araci ve 20 kisilik personel görev yapti. 3500 rakimda 2 gün süren çalismalar sonucunda ariza giderildi. Çalismalarin son gününde yagmura yakalanan ekipler zor sartlara ragmen çalismalarina ara vermeden devam etti.

Çalismalari yerinde takip eden Baskan Yardimcisi Ayhan Tunç, 2 gündür yogun gayret gösteren ekiplere emeklerinden dolayi tesekkür etti. Tunç, "Olusan ariza sonucu magduriyet yasayan Gazi, Berçelan ve Yenimahalle sakinlerine göstermis olduklari duyarliliktan dolayi ayrica tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA