Toroslar Belediyesinin Aci Günü

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesine bagli Park ve Bahçeler Müdürü Yunus Emre Kahraman, geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti.

Toroslar Belediyesinin Aci Günü
Kahraman’in vefati, çalisma arkadaslarini ve sevenlerini yasa bogarken, Kahraman için görev yaptigi Toroslar Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Kahraman’in ailesi, mesai arkadaslari ve sevenlerinin katildigi törende bir konusma yaparak üzüntüsünü dile getiren Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, “Park ve Bahçeler Müdürümüz, kiymetli arkadasimiz Yunus Emre Kahraman geçirmis oldugu kalp krizi neticesinde vefat etmistir. Kendisi, devletine, milletine bagli, iyi bir vatansever, iyi bir arkadas, sorumluluk sahibi iyi bir evlat ve iyi bir babaydi. Geçirdigimiz zor günlerde, pandemide, depremde ve günümüzde aktiv görev alan, görevini layikiyla yapan, ailesine ve çalisma arkadaslarina faydali güzel bir kardesimizdi. Çalisma arkadasimizi, dostumuzu, kardesimizi kaybetmenin büyük acisini yasiyoruz. Bizden yana hakkimiz varsa kendisine hakkimiz helal olsun. Kendisini sakin ve güler yüzlü haliyle hatirlayacagiz. Ruhu sad, mekani cennet olsun” dedi.

Baskan Yilmaz, Kahraman’in ailesine ve sevenlerine bassagligi ve sabirlar diledi. Kahraman, belediye hizmet binasi önünde düzenlenen tören sonrasi Akbelen Sehir Mezarliginda kilinan cenaze namazinin ardindan dualarla topraga verildi.

1985 dogumlu olan Yunus Emre Kahraman, evli ve bir çocuk babasiydi.
Kaynak: İHA