Küçükçekmece'de Kaza Yapan Otomobil Takla Atip Ters Döndü

Küçükçekmece Halkali Gümrük Yolu’nda kontrolünü kaybeden bir otomobilin sürücüsü refüjdeki agaca çarparak takla atti. Kazada 2 kisi hafif sekilde yaralandi.

Küçükçekmece'de Kaza Yapan Otomobil Takla Atip Ters Döndü
Kaza, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Halkali Gümrük Yolu’nda saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin Sahin yönetimindeki 34 GAV 616 plakali araç kontrolden çikip refüjdeki bir agaca çarpti. Çarpmanin etkisiyle araç takla atarak ters döndü. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan baba Selahattin Sahin ve oglu Emre Sahin çevredeki vatandaslarin yardimiyla araçtan çikarildi. Yaralilara olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahale yapildi. Otomobilde ise büyük çapli maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, trafik bir süreligine tek seritten saglandi. Aracin yoldan kaldirilmasiyla trafik normale döndü.

Kaza yapan Selahattin Sahin, “Durumum iyi, kazayi küçük siyriklarla atlattim. Bir anda kontrolü kaybettim. Asiri derecede hizli degildim. Bu yolda da sikinti var galiba. Kontrolü kaybedince agaca vurarak durdum. Vurunca da takla attim” dedi.

Kaynak: İHA