Arnavutköy Sanat Atölyesi Yil Sonu Sergisi Ve Gösterisi Büyük Begeni Topladi

Arnavutköy Belediyesi Sanat Akademisi yil sonu sergisi ve gösterisi düzenledi. Düzenlenen programda sanat akademisinden yil boyunca egitim alan ögrenciler hünerlerini sergiledi. Sanat Akademisinden 2022-2023 egitim ögretim yili içerisinde 23 bransta 2 bin 282 kisi hizmet aldi.

Arnavutköy Sanat Atölyesi Yil Sonu Sergisi Ve Gösterisi Büyük Begeni Topladi
Arnavutköy Belediyesi tarafindan ilçenin farkli noktalarina açilan Sanat Akademisi ögrencileri yil boyunca baglama, bendir, ney, keman, gitar, piyano, san, konservatuara hazirlik, ebru, hüsn-i hat, ahsap yakma, seramik biçimlendirme, dijital fotografçilik, tiyatro, halk oyunlari, resim, güzel sanatlara hazirlik, okul etkinlikleri, müzik prodüksiyon, isaret dili, klarnet, ud, tas boyama gibi onlarca alanda egitim aldilar. Yil boyunca aldiklari egitimleri tamamlayarak sertifikalarini alan ögrenciler düzenledikleri yil sonu gösterisi ile de büyük begeni topladi.

“Hem akademik hem sosyal hayatlarina katki sagliyor”

Düzenlenen organizasyona katilan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Sanat Akademimizin yil sonu etkinliginde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kursiyerlerimizin yapmis olduklari çalismalarin sergilendigi harika bir gün geçiyoruz. Büyügünden küçügüne 2 bin 300 ögrencimizin becerilerini görüyoruz su anda. Küçük yasta sanat alaninda çocuklarini buraya yönlendiren anne ve babalari da tebrik ediyorum. Hem akademik hem sosyal hayatlarina katki sagliyor, kendilerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Gerçekten çok faydali oluyor"

Yil içerisinde Sanat Akademisine giderek egitimlerini tamamlayan Gülnur Üçüncü, “Gerçekten çok faydali oluyor, egitimlerimde de basarili oluyor. Ben burada resim yapiyorum ve yapmayi çok seviyorum. Dogayi, hayvanlari çiziyorum ve severek yaptigim bu sanat bana çok mutluluk veriyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA