Sampiyonluk Kutlamasinin Sabahinda Aracinin Basinda Polisleri Görünce Saskina Döndü

Galatasaray’in Ankaragücü’nü yenerek sampiyon olmasinin ardindan kutlamalara katilan genç, park ettigi aracinin camlarini açik unutup evine gitti. Sabah, cami açik ve içerde alkol siseleri bulunan otomobil ihbari polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis, 1 saati askin bir süre aracin sahibini bulabilmek için arastirma yaparken, mahalle ve apartman sakinleri araci ve sahibini tanimadigini dile getirdiler. Uzun süre sonra aracin basina gelen ve üzerinde Galatasaray formasi bulunan Ramazan Adigüzel, aracin kendisine ait oldugunu, sampiyonluk kutlamasinin ardindan camlari açik unuttugunu söyledi.

Sampiyonluk Kutlamasinin Sabahinda Aracinin Basinda Polisleri Görünce Saskina Döndü
Galatasaray’in Ankaragücü’nü yenerek sampiyon olmasinin ardindan Sari-Kirmizi renklere gönül veren taraftarlar Manavgat Caddelerinde konvoy düzenleyerek sampiyonluk kutlamasi yapti. Bir vatandasin 112 Acil Çagri Merkezini arayarak, Selale Mahallesi 3527 Sokakta camlari açik bir otomobil oldugunu, otomobilin koltugu üzerinde çok sayida açilmamis viski sisesi bulundugunu bildirmesi polisi harekete geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, park halindeki aracin arka camlarinin ve kapilarinin açik oldugunu, koltuk üzerinde de 10 adet 1 litrelik alkol sisesi oldugunu belirledi. Polisler, yoldan geçen mahalle sakinlerine, aracin önünde park halinde oldugu apartman sakinlerine sormasina ragmen kimsenin araci ve sahibini tanimadigini söylemesi olayi daha da gizemli hale getirdi.

Polisler yaklasik 1 saat boyunca arastirma yaparken, apartmandan inen ve üzerinde Galatasaray formasi bulunan Ramazan Adigüzel isimli genç, aracin kendisine ait oldugunu belirterek “Gece arkadaslarla sampiyonluk kutlamasi yaptik. Cani ve kapilari nasil açik biraktigimi hatirlamiyorum. Arkadasim isyerini tasidigi için alkollü içecekleri bana emanet etmisti. Sabah yeni is yerine götürüp verecektim, iyi ki tamami duruyor” diye konustu.

Kaynak: İHA