Kadin Soförün Üzerine Biçakla Yürüyen Adamin Yolculara Yasattigi Korku Dolu Anlar Kameraya Yansidi

Antalya’da duraga otomobilini hatali park eden kisiyi kadin otobüs soförünün uyarmasinin ardindan yasanan kavganin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde otomobil sürücüsü adam, tartistigi kisilere biçak çekerken o sirada otobüs içerisinde bulunan kadin yolcularin büyük korku yasadigi görüldü.

Kadin Soförün Üzerine Biçakla Yürüyen Adamin Yolculara Yasattigi Korku Dolu Anlar Kameraya Yansidi
Olay, Isiklar Caddesi üzerinde yasandi. Iddiaya göre, Sarisu-Güzeloba hattindaki görevini diger soförden devralan otobüs soförü evli ve 3 çocuk annesi Elçin Güner (48), Isiklar Caddesi ögretmenevi karsisindaki duraga girmek istedi. Elçin Güner, girecegi durakta A.T.’nin otomobiliyle bekledigini gördü. Güner, sürücüyü korna ile uyardi. Kendisine otomobil sürücüsü tarafindan el kol isareti yapilan kadin sürücü duraga giremedigini söylemesine ragmen sürücü duraktan ayrilmadi. Otobüsten inen ve duraga giremedigini söyleyen kadin sürücüye, iddiaya göre diger sürücü hakaret etti.

Otomobil sürücüsüyle yasanan tartisma yumruklu kavgaya dönüstü

Olayi gören yolcularin islerine geç kalacaklarini söyleyip otomobil sürücüsünü uyarmalarinin ardindan ortalik karisti. Kadin sürücüye hakaret ettigi ve otomobilini kaldirmadigi gerekçesiyle otomobil sürücüsüyle yasanan tartisma yumruklu kavgaya dönüstü. Otomobil sürücüsü diger vatandaslarin araya girmesinin ardindan olay yerinden ayrilirken, kadin sürücü yasananlarin ardindan suç duyurusunda bulundu. Olayin ardindan otobüs içerisindeki kamera görüntüleri ortaya çikti.

Kadin yolcular büyük korku yasadi

Görüntülerde, Elçin Güner’in duraga girmek istedigi sirada park halinde olan otomobili gördügü ve önce korna çalarak sonra ise sözlü olarak uyardigi görüldü.

Ardindan ise otomobil sürücüsü otobüsten inen yolcular ile tartisti ardindan ise otomobilden aldigi biçakla üzerine yürüdü. Bu sirada otobüs içerisinde bulunan kadin yolcular ise büyük korku yasadi. Bir çocugun ise o an annesine sarildigi anlar görüntülerde yer aldi.

"Beni öldürmekle tehdit etti"

Daha önce açiklamalarda bulunan Elçin Güner, “Ben bir kadinim, üzüldüm bu duruma. Sonrasinda yolcular otobüsten indi ve hatali park yapan soföre aracini oradan çekmesini, islerine gitmek istediklerini söylediler. Sonrasinda araç sürücüsü küfürler ile üzerime yürüdü. Yolcular, ’Sen bir bayanla bu sekilde nasil konusursun’ dedi ve ortam gerildi. Otomobil sürücüsü yolculara da küfür etmeye basladi, ondan sonra kavga çikti. Araç sürücüsü aracina gidip biçak alip benim üzerime yürüdü ve beni öldürmekle tehdit etti. Ben isimi yapiyorum, emekçi bir anneyim. Yolculularin beni korumasi çok güzel bir duyguydu. Aracimdaki bütün yolculara tesekkür ediyorum. Sonuçta ben bir kadinim ve bir erkege gücümün yetmeyecegini biliyorum. Ama erkek ve kadin yolcularin beni sahiplenmeleri ve korumasi güzel bir duygu oldu" sözlerine yer vermisti.

Diger taraftan otomobil sürücüsü A.T.’nin olayin ardindan emniyete giderek ifade verdigi ve suçlamalari kabul etmedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA