Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'da Yasamak Ayricaliktir' Dedirtene Kadar Çalisacagiz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, bahar döneminde yapilan çalismalar ve yaz döneminde yapilacak yatirimlar için 1’inci ve 2’nci bölge muhtarlariyla bir araya geldi. Kocasinan’i hak ettigi sekilde daha ileri noktalara tasimak için yogun gayret sarf ettiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; ‘Kocasinan’da yasamak ayricaliklidir’ dedirtene kadar projeleri ve yatirimlari artirarak devam edeceklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'da Yasamak Ayricaliktir' Dedirtene Kadar Çalisacagiz'
Erkilet Camikebir Mahallesi’ndeki Kafe Sinan’da gerçeklestirilen toplantiya; Baskan Çolakbayrakdar’in yani sira meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari ve ilgili birim müdürleri katildi.

Muhtarlarla tek tek sohbet edip, taleplerini dinleyen Baskan Çolakbayrakdar; “1. Bölge; Ertugrulgazi-Osmangazi-Generalemir ve Erkilet Mahallesi olmak üzere toplam 4 mahalleye hitap eden bir bölgemizdir. 2. Bölge ise; Barbaros-Yenisehir-Turgutreis-Oruçreis-Mithatpasa-Camikebir Mahallesi olmak üzere toplam 6 mahalleye hitap eden bir bölgemizdir. Bahar dönemiyle ilgili çalismalarimizi istisare etmek üzere 1’nci ve 2’nci bölgemizdeki muhtarlarimizla toplantimizi gerçeklestirdik. Mahallelerde ihtiyaç duyulan, acil yapilmasi gereken veya vatandasin muhtarlara ulastirdigi beklenti ve isteklerini dinlemek için buradayiz. Yaz döneminde planladigimiz program dahilinde yapilmasi gerekenleri de programimiza alacagiz. Her dönem oldugu gibi yaz dönemini dolu dolu hizmetlerle geçirecegiz. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda her bir noktada yaptigimiz çalismalarla hemsehrilerimizin güler yüzüyle karsilasiyoruz. ‘Kocasinan’da yasamak ayricaliklidir’ dedirtene kadar yogun çalismaya devam edecegiz. Bu zamana kadar oldugu gibi bundan sonrada isimizi en iyi sekilde, en ince detayina kadar yaparak Kocasinan’a ve Kayseri’ye deger katacagiz. Bu vesileyle mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasinda köprü olusturan muhtarlarimiza tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Mahalle muhtarlari ise toplantinin verimli geçtigini belirterek; “Belediyemiz, mahallelerimizde yapilmasi gereken talepleri ilettigimizde aninda çözüme kavusturuyor. Bundan dolayi Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere tüm ekibe tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA