Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Tarsus'un Sadece Bu Gününe Degil Gelecegine Deger Katiyoruz'

İçel’in Tarsus ilçe Belediye Baskani Haluk Bozdogan, mahallelerin belediye yönetimine katilimini, yerel karar süreçlerine dahil olmalarini ve demokratik degerlerin güçlenmesini saglamak amaciyla mahalle bulusmalari gerçeklestirdigi belirtildi.

Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Tarsus'un Sadece Bu Gününe Degil Gelecegine Deger Katiyoruz'
Sik sik mahalle ziyaretleri gerçeklestiren Baskan bozdogan, mahallelerin ve vatandaslarin sikintilarini birinci agizdan ögrenmek ve bu dogrultuda çözümler üretmek için Alifaki Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlari ile görüsen Bozdogan, talepleri yerinde dinleyerek not aldi ve birimlere talimat verdi. Mahalle ziyaretlerinin yatirim ve hizmetlerin yerinde planlanmasinda büyük katki sagladigini ifade eden Bozdogan, birebir diyalog kurmaya önem verdiklerini söyledi.



Amaçlarinin Tarsus’un sadece bu gününe degil gelecegine de deger katmak olduklarini ifade eden Baskan Bozdogan, “Bu aksam Alifaki Mahallemizde hemsehrilerimizle bir araya geldik, talep ve isteklerini dinledik. Muhtarimiz Ahmet Yagir ve vatandaslarimiza misafirperverliklerinden ötürü tesekkür ediyorum. Yaptigimiz bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarinin tespit ederken, hemsehrilerimizin yasam standartlarinin yükseltilmesine katki sagliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA