Arnavutköy'de Seçim Yogunlugunu Firsat Bilen Hirsizlar Camiden Musluk Çaldi

Arnavutköy’de seçim günü, vatandaslarin telasini ve yogunlugu firsat bilen motosikletli hirsizlar camiye gelerek musluk çaldi. Ilginç hirsizlik güvenlik kamerasi tarafindan görüntülenirken cami cemaati duruma isyan etti.

Arnavutköy'de Seçim Yogunlugunu Firsat Bilen Hirsizlar Camiden Musluk Çaldi


Arnavutköy Mustafa Kemal Pasa Mahallesi’nde bulunan H.Z. Ömer Camii’ne gelen motosikletli iki kisi seçim günü nedeniyle vatandaslarin yogunlugunu firsata çevirerek hirsizlik yapti. Caminin tuvaletine giren iki kisiden biri su vanasini kapatirken digeri musluklari çalarak posete koydu. Hirsizlik yapan sahislar daha sonra geldikleri motosiklet ile hizla uzaklasti. Ilginç hirsizlik güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Camii cemaati ise duruma tepki gösterdi.

"Çaldigi musluk para etmiyor, derdimiz suyun bosa akmasi, bizden istese daha çok kazanacak"

Camii cemaatinden Selim Yagmur, "Biz bu camiinin cemaatiyiz. Burada bir aliskanlik oldu 5 veya 6 kere basimiza geldi bu bizim. Biz namaza gelip sonrasinda çikip gidiyoruz kimse olmadigi zaman firsat biliyorlar sonra biz bir geri geliyoruz musluklar yok sular bosa akiyor. Yani bu hirsizlari Allah’a havale ediyoruz. Kutsal yerden hirsizlik yapan hirsiz daha neler yapar kim bilir. Fazla bir maddi degeri de yok götürse ne kadara satacak yani. Biz çok kötü oluyoruz yani bu su bosa akiyor sonuçta. Eskimis bir muslugu ne kadara satabilir anlamis degiliz camii çikisinda cemaatten istese daha çok para toplar yani. Önemli olan suyun bosa akmasi keske yapmasalar yani" diye konustu.

Kaynak: İHA