AK Parti Izmir Milletvekili Özalan Açiklamasi 'Galatasaray'in Sampiyonlugunu Kutluyoruz'

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardindan milletvekillerinin TBMM’deki kayit islemleri devam ediyor. AK Parti Izmir Milletvekili Alpay Özalan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Sururi Çorabatir kayitlarini yaptirdi.

AK Parti Milletvekili Özalan ve CHP Milletvekili Çorabatir, Meclise gelerek kayitlarini yaptirdi. Çorabatir, TBMM’ye Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar ve CHP Ankara Milletvekili Umut Akdogan ile birlikte geldi. Rozetini Yenimahalle Belediye Baskani Yasar’in taktigi Milletvekili Çorabatir, Antalya’nin Türkiye’nin en güzel sehri oldugunu söyleyerek, Antalya için çalisacagini ifade etti.

Milletvekili Özalan ise yaptigi açiklamada, “Bu kadar üst üste seçim kazanan, milletin teveccühünü kazanan, bu kadar iktidar olan hiçbir devlet baskani yok. O yüzden böyle bir genel baskana, böyle bir cumhurbaskanina sahip oldugum için hem mutluyuz hem de onurluyuz. Ben de tabii ki AK Parti’nin bir milletvekili olarak, bir neferi olarak bu parlamento çatisi altinda milletimize hizmet etmek için çok onurlu ve çok mutluyum. Tabii Galatasaray’in sampiyonlugunu kutluyoruz. Bu süreç çok uzun bir maraton. Futbolculari özellikle kutlamak istiyorum. Böyle bir sampiyonluga ulasmak çok büyük fedakarliklar, çok büyük çalismalar gerektiriyor. Hak ettikleri bir sampiyonluk diye düsünüyorum ben. Tabii Sampiyonlar Ligi’nde de ülkemizi en iyi sekilde temsil edeceginden süphem yok” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA