Süleymanpasa'da Yeni Park Alani Insa Ediliyor

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, 100. Yil Mahallesi Ugur Mumcu Caddesi üzerinde yapimi devam eden çocuk parki ve yasam alani projesinde incelemede bulundu. Yüksel; modern, konforlu ve güvenli bir oyun ve yasam alani insa edecekleri park projesinin hazirlik çalismalarini denetledi.

Süleymanpasa'da Yeni Park Alani Insa Ediliyor
Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, park projesi ile mahalleye yeni bir yasam alani kazandiracaklarini belirterek, "100. Yil Mahallesi Ugur Mumcu Caddesi üzerinde mahallemize kazandiracagimiz park alaninda, devam eden hazirlik çalismalarimizi inceledik. Kisa sürede yapimini tamamlayacagimiz park projemiz ile sehrimize modern ve konforlu bir yasam alani, çocuklarimiz içinse güvenli bir oyun alani insa etmis olacagiz" ifadelerini kullandi.

Hem çocuklar hem yetiskinler istifade edecek

Baskan Yüksel’in denetiminde çalismalari süren park projesinin mahalle sakinlerine daha yesil ve güvenli bir ortam sunacagi belirtildi. Proje kapsaminda yapilacak olan modern tasarimli oyun alanlari ile çocuklar için, konforlu yasam alanlari ile yetiskinler için keyifli zaman geçirilebilecek bir tesis hayata geçirilmis olacak.

“Simdiden hayirli olsun”

Projenin tamamlanmasiyla birlikte mahalleye deger katacagina inandiklarini ifade eden Baskan Yüksel, “Mahalle sakinlerimizin rahatça vakit geçirebilecegi, çocuklarimizin güvenle oyun oynayabilecegi bir park alani insa edecegiz. Bu projemiz ile mahallemize modern ve güzel bir görünüm kazandiracagiz. Simdiden hayirli olsun” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA