Kütahya Valisi Ali Çelik, Togg'un Direksiyonuna Geçti

Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili Togg’un direksiyonuna geçen Vali Ali Çelik, “Ileriye dönük daha iyi isler yapabilecegimize dair büyük bir motivasyon. Umarim tüm yollarda binlerce Togg olur. Hayirli, ugurlu olsun” dedi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Togg'un Direksiyonuna Geçti
Kütahya Valisi Ali Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanliginca tanitim için gönderilen 43 KTY 43 plakali, “Gemlik” renkli Togg’un direksiyonuna geçti. Vali Ali Çelik’e esi Neziha Çelik ile Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik da eslik etti.

Kütahya Valiligi önünden hareket eden Vali Ali Çelik, Türkiye’nin Otomobili Girisim Grubu (TOGG) tarafindan üretilen Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobiliyle Zafer Meydani’nda tur atti.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi programda konusan Vali Çelik, Togg’un üretimiyle gurur duydugunu belirterek, "Çok güzel, gurur verici bir gün. Bizim adimiza, kisisel anlamda da çok mutluluk verici bir an. Umarim tüm yollarda binlerce Togg olur. Hayirli, ugurlu olsun" dedi.



“Gençlerimiz için bir rol model olacak”

Vali Çelik, daha iyi isler yapmak için büyük bir motivasyon hissettiklerini söyledi ve Togg’un gençler için örnek olacagini belirtti.

Gençlerin her alanda milli, yerli malzemeleri ve teknolojiyi kullanma konusunda yüksek motivasyona sahip olmalari gerektigini dile getiren Vali Çelik, “Gençlerimizin basaramayacagi hiçbir sey yok. Yeter ki umudumuzu, heyecanimizi, gayretimizi hiçbir zaman kaybetmeyelim” dedi.

Vali Çelik, konusmalarin ardindan vatandaslarla sohbet ederek günün anisina fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA