Kadiköy Kres Ve Kültür Merkezi Açilis Için Gün Sayiyor

Samsun’un Ilkadim ilçesinde Kadiköy, Anadolu, Saitbey ve Resadiye Mahallerine hizmet verecek olan “Kadiköy Kres ve Kültür Merkezi” açilis için gün sayiyor

Kadiköy Kres Ve Kültür Merkezi Açilis Için Gün Sayiyor
Ilkadim Belediyesi Kres Müdürlügü, “Mahalle Kresi ve Kültür Evleri Projesi" çerçevesinde Kadiköy Kres ve Kültür Merkezi’ni hayata geçiriyor. 2022 yilinda Çatalarmut, Zeytinlik, Ilyasköy Mahallelerinde 3 mahalle kresini hizmete açan Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Kadiköy, Karasamsun, Cedit ve Ataköy Mahalle Kresi ile Ilkadim’da mahalle kreslerinin sayisini 7’ye çikariyor. Aktif olarak faaliyetlerine devam eden 6 krese ek olarak dar gelirli ve çalisan ailelerin yogunlukta oldugu Kadiköy, Anadolu, Saitbey ve Resadiye Mahallerine hizmet verecek olan Kadiköy Kres ve Kültür Merkezi açilis için gün sayiyor. Mahalle sakinleri tarafindan ilgi gören kres açilis öncesinden ön kayitlarina devam ediyor.

“Çocuklarin gelisiminde önemli rol oynuyor”

Kreslerin çocuklarin gelisiminde önemli rol oynadigini belirten Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Mahalle kreslerimiz 3-6 yas arasi çocuklarimizi kapsiyor. Her biri 350 metrekare alan olan mahalle kreslerimiz bodrum kati dahil toplam 2 katli ve 2 derslikli alana sahip. Tüm mahalle kreslerimizde çocuklara tam donanimli, güvenli ve ayricalikli bir ortam sunuyoruz. Çocuklarin rahat ve güvenli bir biçimde oynayabilecegi bahçe oyun alanlariyla da göz dolduruyor. Uzman egitmenlerimiz esliginde minik yavrularimiza genis ve ferah bir ortam saglamaya özen gösterdik. Buradaki muradimiz çocuklarimizin egitim hayatlarina isik tutmayi, ailelerin ise is hayatindan geri kalmamalarini saglamayi hedefliyoruz. Tüm Ilkadimli ebeveynleri kresimize davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA