Izmir'de Sokak Ortasinda Kadini Öldüresiye Döven Saldirgan Tutuklandi

Izmir’in Konak ilçesinde, sokak ortasinda eski sevgilisi oldugu iddia edilen kadini öldüresiye döven ve polis ekiplerince gözaltina alinan süpheli çikarildigi hakimlikçe tutuklandi.

Izmir'de Sokak Ortasinda Kadini Öldüresiye Döven Saldirgan Tutuklandi


Olay dün saat 23.30 siralarinda Alsancak semti Yüzbasi Ibrahim Bey Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.E. ile eski kiz arkadasi oldugu iddia edilen A.S. arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine A.E., bir anda kiz arkadasini sokak ortasinda darbetmeye basladi.

Kadin aldigi darbelerin etkisiyle yere düserken çigliklarini duyan sokaktakiler A.E.’yi yakalayarak dövdü. Olayin bildirilmesi üzerine polis ve saglik ekipleri bölgeye gelirken, yaralanan kadin ambulansla hastaneye kaldirildi. Kadini darbeden ve sokaktakiler tarafindan müdahale edilen saldirgan ise polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü.

O anlar kamerada

Öte yandan meydana gelen siddet aniyi ise çevredeki bir is yerinin kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntüde, A.E.’nin A.S. adli kadina saldirdigi, yumruk ve tekme darbeleriyle darbettigi daha sonra da gürültüyü duyarak kosanlarin geldigini görünce kaçtigi anlar yer aldi. Görüntüde saldirganin yerdeyken kadinin suratina tekme attigi anlar da dikkat çekti.

Gözaltina alinan A.E. sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, süpheli emniyetteki islemlerin ardindan sevk edildigi hakimlikçe tutuklandi.
Kaynak: İHA