Çocuklarin Bale Ve Zumba Kids Gösterisi Büyüledi

Denizli Büyüksehir Belediyesi spor kurslarinin bale ve zumba kids branslarinda egitim alan 102 çocuk muhtesem bir yilsonu gösterisi sundu. Çocuklarin heyecanina ortak olan Baskan Zolan, “Çocuklarimizi daha donanimli hale getirmek ve gelecege emin adimlarla hazirlamak adina her türlü imkanimizi sunacagiz” dedi.

Çocuklarin Bale Ve Zumba Kids Gösterisi Büyüledi


Denizli Büyüksehir Belediyesinin “Denizli’de spor yapmayan kalmayacak” slogani ile hayata geçirdigi ücretsiz spor kurslarinin bale ve zumba kids branslarinda egitim alan 102 çocuk muhtesem bir geceye imza atti. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, esi Berrin Zolan, Genel Sekreter Yardimcisi Ömer Faruk Özer, davetliler ve binlerce vatandas katildi.

Bale ve zumba kids branslari yilsonu gösterisinde hünerlerini sergileyen çocuklar izleyicilere unutulmaz anlar yasatti. Uzun süre alkislanan 102 kisilik dev kadro, isik ve müzigin muhtesem uyumu ile izleyenleri adeta büyüledi. Gecenin sonunda izleyicilere seslenen Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesi olarak her alanda gece gündüz demeden çalistiklarini söyledi.



“Çocuklarimizin boylarini asan yetenegi var”

Baskan Osman Zolan, “Çocuklarimiz, boylarini asan bir yetenek ve gayretle bugün çok güzel bir gösteri sundu. Çok degerli hocalarimiz da emek veriyor, gayret gösteriyor. Çocuklarimizi ve hocalarimizi yürekten tebrik ediyorum. Sizler bize güvendiniz, çocuklarinizi, gözbebeklerinizi bize teslim ettiniz. Durmayacagiz, çocuklarimizi gelecege hazirlamak için gayret sarf etmeye devam edecegiz. Çocuklarimizi daha donanimli hale getirmek ve gelecege emin adimlarla hazirlamak adina her türlü imkanimizi sunacagiz. Emek veren katki saglayan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Programin sonunda Baskan Zolan, yilsonu gösterisinde sahne alan 102 çocuga katilim belgelerini takdim etti ve günün anisina çocuklarla hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA