Baskan Kilca Açiklamasi '14 Mayis Türkiye Yüzyili'nin Bir Miladi Olacak'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Türkiye’de özellikle son 21 yilda her alanda ileriye dogru atilimin oldugu bir dönem yasandiginin altini çizerek, “14 Mayis Türkiye Yüzyili’nin bir miladi olacak. Insallah bu Pazar milletimiz, bugüne kadar oldugu gibi yine büyük bir kararlilikla Türkiye Yüzyili’nin kapilarini sonuna kadar açacak” dedi.

Baskan Kilca Açiklamasi '14 Mayis Türkiye Yüzyili'nin Bir Miladi Olacak'
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyaci ve Orhan Erdem, adaylar ve AK Parti teskilat mensuplariyla birlikte ilçe merkezinin yani sira sanayi siteleri ve merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Kilca ve AK Parti heyeti, 14 Mayis’ta Cumhurbaskanligi ile Milletvekili Genel Seçimleri için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti milletvekili adaylarina destek istedi.

“14 Mayis Türkiye Yüzyili’nin bir miladi olacak”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Türkiye Yüzyili’nin kapilarinin sonuna kadar açilmasi için 14 Mayis’in çok önemli oldugunu söyledi.

Baskan Hasan Kilca, “Türkiye Yüzyili, güçlü ve büyük Türkiye istikametinde atilacak önemli bir adimdir. Her alanda güçlü ve büyük Türkiye olarak kendi degerlerimiz üzerinde ayaga kalkacagimiz bir yüzyil basliyor. Onun için de 14 Mayis Seçimleri bu manada önemli. Inaniyoruz ki bugüne kadar oldugu gibi bugün de milletimizin kararliligi, duasi ve büyük destegiyle 14 Mayis aksaminda tüm Türkiye, Türkiye Yüzyili’nin müjdesini bizlere verecek. Böylece de güzel ülkemizin bugüne kadarki kazanimlarinin üzerine katilacak yeni hedefleri bir bir gerçeklestirecegiz insallah. O yüzden 14 Mayis bir milattir ve söz konusu hedeflere dogru kararlilikla yürümenin de bir baslangiç noktasi olacaktir diye düsünüyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de 14 Mayis Seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Insallah 14 Mayis aksami yine hep birlikte zafer elde edecegiz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyaci da, “Allah’in izniyle milletimiz pazar günü yedi düvele karsi gereken cevabi yine sandiklarda verecek ve 15 Mayis sabahi itibariyle bizler de ülkemiz ve milletimiz için çalismaya devam edecegiz” seklinde konustu.

AK Parti Konya Milletvekili Adayi Latif Selvi ise 14 Mayis’in yüzyilin seçimi oldugunu, her daim Konyalilara layik olmanin mücadelesini vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA