Balikesir Büyüksehrin Asfalt Çalismalari Tam Gaz

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Altieylül ve Karesi ilçelerinde kendi is gücüyle baslattigi asfaltlama çalismalarini sürdürüyor. Baskan Yücel Yilmaz, Karesi Ilçesi Altay Caddesi’nin ardindan simdi de Altieylül Ilçesi Atay Caddesi’ni çok kisa bir sürede bitirip trafige açacaklarini söyledi.

Balikesir Büyüksehrin Asfalt Çalismalari Tam Gaz
Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Altieylül ve Karesi Ilçelerinde tasit yükü nedeniyle deformasyona ugrayan birçok farkli noktada sicak asfalt serim çalismalarini hizlandirdi. Karesi Ilçesi Altay Caddesi’nde 5 gün gibi kisa bir sürede trimer kazisini, asfalt serimini ve yol çizgi çalismalarini tamamladi. Sürdürülen çalismalari gece gündüz yerinde inceleyen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, simdi de Altieylül Ilçesi Atay Caddesi’nde baslattiklari çalismalari yerinde inceledi.

Balikesir Büyüksehir Belediyesi is gücü ile gerçeklestirilen çalismalar neticesinde Atay Caddesi’nde trimer kazisi tamamlandi. Kazisinin tamamlanmasinin ardindan Balikesir Büyüksehir Belediyesi asfalt tesislerinde üretilen sicak asfalt serimi de cadde basladi.

Karesi Ilçesi Çengel Caddesi, Altieylül Ilçesi Soma Caddesi ve Sehit Birol Koç Caddeleri’nde asfalt yenileme çalismalarina devam edecek.

Sehir merkezinin uzun yillardir trafik yükünü çeken caddelerini bir bir yenileyeceklerini bilgisini veren Baskan Yücel Yilmaz, bir asfaltlama çalismasi bitmeden diger çalismaya basladiklarini, Balikesir’in her bir kösesinde ulasimda kaliteyi ve can güvenligini önemsediklerini söyledi.

Kaynak: İHA