Avci, 'Süreç Artik Beka Sorunu Haline Geldi'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayi Muammer Avci, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan ve partililer ile birlikte Ihlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürlügü’nü ziyaret etti. Ziyarette konusan Avci, 14 Mayis seçimlerinin önemine degindi.

Avci, 'Süreç Artik Beka Sorunu Haline Geldi'
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayi Muammer Avci, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, merkez Ilçe Baskani Hüseyin Yildiz ve partililer ile birlikte Türkiye Gazetesi ve Ihlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Süleyman Hamzaçebi’yi ve çalisanlari ziyaret etti. Heyet, Süleyman Hamzaçebi ile sohbet ederek çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Ziyaretlerinden dolayi AK Parti heyetine tesekkür eden Hamzaçebi "Bölge müdürlügü olarak Bartin, Karabük ve Zonguldak olarak 250’ye yakin personelimiz bulunmaktadir. Ihlas Holding çatisi altinda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Zonguldak adina yapilan çalismalar için tesekkür ediyoruz yapilacak olan çalismalar için de simdiden tesekkür ediyoruz. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a olan yakinligi sebebiyle Zonguldakli’nin Muammer Avci’dan beklentisi büyük. Çiktigi bu yol kendisine muvaffakiyetler getirsin. Hayirli olsun. Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan’in çalismalarini da yakindan takip ediyoruz. Zonguldak adina yaptiklari ve yapacaklari çalismalar için kendilerine basarilar diliyoruz" dedi.

Ziyarette konusan AK Parti Milletvekili Adayi Muammer Avci," Ülkemizin yasamis oldugu o kara günlerde askeri vesayetin sonlanmasinda, Gezi Olaylarinda, 17- 25 Aralik’ta, 15 Temmuz darbe girisiminde hep bizimle beraber oldunuz. Hepinize tesekkür ediyorum. Malumunuz bir seçime gidiyoruz. Seçim çok farkli bir yere evrildi. Is artik beka meselesine, istiklal ve istikbal meselesine döndü. HDP es Baskani resmen millet ittifakinin yanindayiz diye resmen açikladi.

Bunlar el birligi ile Selattin Demirtas’i ve Abdullah Öcalan’i çikartmayi hedefliyor. Bizim Zonguldak’ta 171 sehidimiz var sehitlerimizin kanlari bunlarin ellerinin üzerindedir. Ihlas Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ihlas Pazarlama olsun medya bölümünde de Türkiye Gazetesi ve Ihlas Haber Ajansi’nin sürdürdügü çalismalar var. Basarilar diliyorum. Ben bizleri burada güler yüzle agirladiginiz için tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA