Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca’yi evinde ziyaret etti.

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya Ziyaret
Yeniden Refah Partisi Genes Baskani Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü’yü ziyaret etti. Görüsme sonrasi Cübbeli Ahmet Hoca Genel Baskan Fatih Erbakan’i YouTube kanalinda konuk etti.

“Saadet Partisi Milli Görüs’e ihanet etmistir”

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü, Milli Görüs’ün kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’i da siyasi hayatinda uzun yillar boyunca desteklediklerini ifade ederek, söyle konustu:

“Hedeflenen mesele Hakkin hakimiyetidir. Ehli Sünnet’in izzetidir, vatanimizin milletimizin muhafazasidir. Bu niyetle bir oturum açtik size. Yeniden Refah Partisi Genel Baskani kiymetli kardesimiz Fatih Erbakan Bey hanemizi sereflendirdi. Bu ziyaret seçim için anlasilamaz çünkü daha evvel de 2 kere ziyaret etmisti. Ülkemizin hali ortada, gençlerimizin hali ortada. Fatih Bey önümüzdeki dönemlerde vatanimiza çok hayirli hizmetler yapacak insallah. Bir Milli Görüs ve adil düzen mefkûresi var. Maalesef tabi Saadet Partisi bunu mahvetti. Adil düzenin de içini bosaltti, Milli Görüs’ün içini de bosaltti. Ben onlara milsiz görüs diyorum. Neyse ki Fatih Bey bu hizmetin basina geçti. Babasinin yolunda gidiyor. Görüyorsunuz simdi Saadet’in birlestigi kisileri. Ana dilde egitiminden, özerkliginden vs. her türlü vatanimiza milletimize devletimizin bütünlügüne zarar verecek seyler konusuluyor. Mitinglerde vaatlerde bulunuluyor; FETÖ’nün, KHK’lilarin geri döndürüleceginden, yok PKK ile yumusak geçinmek lazimligindan, IHA’ya SIHA’ya ne lüzum varligindan, daha neler neler. Yapilan vaatlere baktiginizda bunlarda vatana hiyanet suçu var. Böyle bir ortamda Saadet Partisi, Milli Görüs’e de adil düzen fikrine de hiyanet etmistir. Erbakan hocamizin da maneviyatini muzdarip etmistir. Fatih Bey’in Ehli Sünnet hassasiyeti, LGBT sapkinligina karsi çikmasi ve benzeri hassasiyetlerinden dolayi kendisine tesekkür ediyoruz. Tebrik ediyoruz. Bu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. Allah-ü Teala dinimize vatanimiza hizmet noktasinda kendisini, Cumhur Ittifaki’ni, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i muvaffak eylesin, muhafaza eylesin ve kazanmalarini nasip eylesin.”

“Milli Görüs demek ‘Hakki üstün tutmak’ demektir”

Yola çikarken Erbakan Hoca’nin çizgisinde siyaset yapacaklarini deklare ettiklerini hatirlatarak sözlerine baslayan Erbakan ise, “Milli Görüs demek ‘Hakki üstün tutmak’ demektir. ‘Hakkin hakimiyeti için batila karsi mücadele etmek’ demektir. Dolayisiyla Milli Görüs’ün modasi kiyamete kadar geçmeyecek demektir. Rahmetli Erbakan hocamiz siyaseti ibadet olarak yaptigini söylüyordu. Allah bizi de layik etsin” ifadelerini kullandi.

“Adil bir nizamin kurulmasi için mücadele edilmesi en önemli prensiplerimizden”

Ahlak ve maneviyat en önemli umdeleri, Milli Görüs’ün en önemli sancaginin ahlak ve maneviyat oldugunu söyleyen Erbakan, “Milli ve manevi degerlere bagli bir toplum ve bir neslin yetismesi en önemli umdemiz. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak en umdelerimizden biri bu olarak yola çiktik. Yönetimde adalet ve paylasimda adaletin tesis edilmesi, adil ve faizsiz bir ekonomik sistemin hakim kilinmasi, dis politikada Türkiye’nin öncülügünde Islam Birliginin tesis edilmesi için çaba harcanmasi, bütün dünyada adil bir nizamin kurulmasi için mücadele edilmesi en önemli prensiplerimizden. Böyle bir çizgide çalismalarimizi sürdürürken seçimler öncesinde kritik bir noktadayiz ve burada Yeniden Refah Partimizin tavri ve karari seçimleri etkileyecek noktadaydi. Teskilatlarimiz, üye sayimiz ve milletimizin teveccühü ve destegi ile kilit parti haline geldik. Milli Görüs olarak da seçimler öncesi ülkemizi 7’li masanin iktidarina vesile olmasina kaçinmak adina Cumhur Ittifaki’na katilma karari aldik” dedi.

“Ülkemizi 7’li masa iktidarindan korumak için bir durus sergiledik ‘7’li masanin LGBT ile ilgili tutumlari, inancimizla ve temel degerlerimizle, tarihimizle bagdasmayan hedefleri, söylemleri ve milletimizde Türkiye’nin 28 Subat’in karanlik günlerin dönmesi, inanç özgürlügünde kazanimlarin kaybedilmesi endisesinin Cumhur Ittifaki’na girmemizde önemli bir rol oynadi” diyen Erbakan, “Bu yapiya PKK, FETÖ, LGBT lobileri destek oluyorsa bunlardan ülkemize, milletimize fayda gelmesi düsünülemez. Açiktan PKK yöneticileri hem Sayin Kiliçdaroglu’na hem de Millet Ittifaki’na destek veriyor, iktidar olmalari gerektigini açik açik ifade ediyorlar. Özerklik, Eyalet sistemi yerinden yönetim adi altinda Allah vermesin Dogu’nun Güneydogu’nun Türkiye’den kopartilmasi hedefleniyor. Bu Kürt kardeslerimizin de faydasi olan bir sey degil. Buradaki maksat Büyük Israil Projesi’nin ekmegine yag sürmek. 7’li masa açikça bunu ifade ediyor. HDP’nin 11 maddelik tutum belgesini kabul etti diyorlar. Cumhur Ittifaki’nda yer alarak bu felaketlerin önlenmesi için bir durus sergiledik” Ifadelerini kullandi.

Erbakan’dan Cumhurbaskani Erdogan ve Yeniden Refah Partisi’ne destek çagrisi

Cumhurbaskanligi seçimlerinde Cumhurbaskani Erdogan’a ve Yeniden Refah Partisi’ne destek çagrisi yapan Erbakan, Milli Görüs’ün 21 yil sonra Meclis’te olmasinin çok daha hayirli hizmetlere vesile olacagini söyledi.

Ehlisünnete aykiri sapkin akimlara engel olacaklarini, ailenin korunmasinin kendileri için bir beka meselesi oldugunun altini çizen Erbakan, ailenin korunmasi ve Ilahiyat fakültelerindeki Ehlisünnete aykiri sapkin akimlarin engellenmesi için Meclis’te çalisma yapacaklarini belirtti.

Erbakan, 14 Mayis’ta milletin teveccühü ile girecekleri Meclis’te, kuracaklari güçlü bir grupla da adaletin her alanda tesis edilmesi için çalisacaklarini kaydetti.

Kaynak: İHA