Motosiklet Dernegi Kapali Alanlarda Hâkimiyet Dersi Yapti

Havalarin isinmasiyla birlikte turlara baslayacak 222 Eskisehir Motosiklet Dernegi, kapali alanlarda motosiklet hâkimiyeti ve pro1 ileri sürüs egitimleri veriyor.

Motosiklet Dernegi Kapali Alanlarda Hâkimiyet Dersi Yapti
Eskisehir’de Mayis ayina girilmesiyle birlikte hava sicakliklari hissedilir derecede artmaya basladi.

Yurt içi ve yurt disi turlarina baslamaya hazirlanan 222 Eskisehir Motosiklet Dernegi üyelerine, Gençlik Ve Spor Bakanligi’ndan aldigi resmi izinlerle Atatürk Stadyumu’nun kapali otoparkinda motosiklet hâkimiyeti ve pro1 ileri sürüs egitimleri vermeye basladi.

Kis sezonunda da yapilan teorik dersler, tur hazirliklariyla birlikte yeniden yapiliyor. Trafige kapali alanda tedbirli bir sekilde yapilan egitimlere 22 yeni üye katildi.

“Havalarin güzel olmasindan dolayi turlarimiz yavas yavas tekrardan baslayacak”

Verilen egitimlerle ilgili bilgiler aktaran 222 Eskisehir Motosiklet Dernegi Baskani Gürkan Güler, Biz 222 Eskisehir Motosiklet Dernegi olarak kis sezonunda resmi üyelerimize teorik dersler vermistik. Havalarin güzel olmasindan dolayi turlarimiz yavas yavas tekrardan baslayacak. Yurt içi ve yurt disi turlarimiz öncesinde de üyelerimize kapali alanlarda motosiklet hâkimiyeti ve pro1 ileri sürüs egitimleri vermekteyiz. Bu egitimleri Gençlik Ve Spor Bakanligi’ndan almis oldugumuz resmi izinlerle Yeni Atatürk Stadyumu’nun kapali otoparkinda yapiyoruz. Burasi trafige kapali bir alandir ve bütün önlemlerimizi aliyoruz. Çalisma parkurlarimizin disarisina bariyerler koyuyoruz, kursiyerlerimizin de bütün ekipmanlari üzerlerinde oluyor. Kask, mont, eldiven, buff, ayakkabi ve pantolon gibi tüm ekipmanlarin olmasi lazim, bir tanesi bile eksik olursa almiyoruz. Su an aramiza katilan 22 yeni üyemize kapali alan motosiklet hâkimiyeti egitimi veriyoruz. Daha önceki üyelerimiz de bu egitimi almislardi” dedi.

Kaynak: İHA