MHP'li Bulut Açiklamasi 'Bu Bir Oy Çagrisi Degil, Seferberlik Çagrisidir'

Türkiye’nin basina tezgahlarin kurulmaya çalisildigini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Recep Tayyip Erdogan’a oy vermek vatan borcudur” dedi.

MHP'li Bulut Açiklamasi 'Bu Bir Oy Çagrisi Degil, Seferberlik Çagrisidir'
MHP Tokat Il Teskilati, Tokat’in köylerinde seçim çalismalarini sürdürüyor. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat’in Turhal Ilçesine bagli köylerinde yaptigi konusmalarda, Türkiye’nin basina Irak ve Libya benzeri tezgahlarin örülmeye çalisildigini belirterek, “Kirli tezgahlarini baslarina demir yumrukla indirmek lazim. O demir yumrugun adi Recep Tayyip Erdogan’dir. Vatandas olarak sizin göreviniz de Recep Tayyip Erdogan’in arkasinda durmaktir. Bu bir vatan görevidir” ifadelerini kullandi.

"Tokat’in sorunlarini dile getirerek rekor kirdik"

Milletvekili oldugu dönemle ilgili bilgileri ifade eden Yücel Bulut, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 52 defa Tokat’la ilgili konusma yaptim. Tokat’in sorunlarini dile getirerek rekor kirdik. Tespit ettigimiz Tokat’in tüm sorunlarini Meclis’e sunduk. Nerede bir afet olmussa bir gün sonra, bilemediniz iki gün sonra orada olduk. Çözüm üretecek neresi varsa sorunlari oraya tasidim. Türkiye Büyük Millet Meclisine tasidim. Milletvekilligi yaptigim süre boyunca birkaç hafta sonra ancak ailemle birlikte bir arada bulunabildim. Sürekli bu topraklardaydim. Simdi tekrar partim aday gösterdi. Fakat sunun bilinmesini istiyorum, bir kez bile yeniden milletvekili olma gayreti içerisinde olmadim. Tek derdim Recep Tayyip Erdogan’in yeniden Cumhurbaskani olmasidir” dedi.

"Dava adami olarak buradayim"

Türkiye’nin birligi açisindan Recep Tayyip Erdogan’in yeniden cumhurbaskani olmasi gerektigini belirten Yücel Bulut, “Recep Tayyip Erdogan’in Cumhurbaskani olmadigi bu ülkede benim milletvekili olmamin bes kurusluk bir degeri yoktur. Kendi nam ve hesabima milletvekili olup olmamak Cenabi Allah’in takdiridir. Ben burada teslimiyet içerisinde bir dava adami olarak buradayim. Aman aman MHP’ye oy verin demiyorum. Fakat Recep Tayyip Erdogan’a hangi dünya görüsünden olursaniz olun, oy vermek durumundasiniz” seklinde konustu" ifadelerine yer verdi.

"Benim gibilerin yeri hemen dolar"

Bulut, “Recep Tayyip Erdogan’a oy vermek vatan borcudur. Onun etrafinda kenetlenecegiz. Milletvekili seçilemezsem bir gece canim sikilabilir. Recep Tayyip Erdogan seçilemezse milletimin adina üzülürüm. Günlerce yasini tutarim. Benim gibilerin yeri hemen dolar. Ama Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaskaninin yeri dolmaz. Türkiye tam bagimsizlik firsati yakaladi. Tam bagimsizlik firsatini kaçirmayacagiz oyumuzu Recep Tayyip Erdogan’a verecegiz. Bu bir seferberlik halidir. Bu bir oy çagrisi degil, seferberlik çagrisidir. Herkese bunun bir vatan savunmasi oldugunu herkese söyleyin ve ikna edin" dedi.

Kaynak: İHA