Manisa'da Ölüm Kavsagina Sinyalizasyon Yapildi

Manisa’nin Salihli ilçesinde yasanan kazalardan dolayi vatandaslar tarafindan ’Ölüm kavsagi’ olarak adlandirilan E96 karayolu üzerindeki Caferbey Kavsagi’na trafik sinyalizasyon sistemi takildi.

Manisa'da Ölüm Kavsagina Sinyalizasyon Yapildi
Izmir-Ankara E96 karayolu üzerinde bulunan ve sik sik ölümlü ve maddi hasarli kazalarin meydana geldigi, yasanan kazalardan dolayi çevre halki tarafindan “Ölüm Kavsagi” olarak adlandirilan Caferbey yol ayriminda önce kavsak düzenlemesi yapildi. Kavsak düzenlemesi de kazalarin önüne geçilemeyince Salihli Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil Büro Amirligi, kavsaga trafik sinyalizasyon sistemi takilmasi talebinde bulundu. Talebin ardindan Karayollari Genel Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan isiklandirma ve trafik sinyalizasyon sistemi takildi. Kaza riskini en aza indirmek için yapilan çalismalar neticesinde takilan trafik sinyalizasyon sistemi devreye girdi.

Çevre halki trafik sinyalizasyon sistemi ile E96 Karayolunda her iki istikametinde de araçlarin asiri hiz yapmasi önlenmis olacagini vurgu yapip, emegi geçen herkese tesekkür etti.

Öte yandan, Salihli Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil Büro Amirligi ekiplerin de Caferbey Kavsagi ve diger kavsaklarda denetimlerini sürdürecegi belirtildi.
Kaynak: İHA