Kütahyalilar Togg'la Bulustu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un Anadolu atesi kirmizi renkli SUV modeli, ilk kez getirildigi Kütahya’da vatandaslarla bulustu.

Kütahyalilar Togg'la Bulustu
Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, vatandaslarin yogun ilgisi nedeniyle güçlükle ilerleyebildi. Togg’u ilk kez yakindan gören vatandaslar ise dikkatle inceledi.

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, "Yerli ve milli gururumuz Togg bugün Kütahya’mizda. Yerli ve milli teknolojilerimiz içerisinde yapilan hamlelerin en önemlilerinden biri Togg. Bu ülkenin. Bu milletin 60 yillik rüyasi bu. Hakikaten bizi yillarca bir sekilde komplekse mahkum eden bizi, “bir sey yapamaz, bir sey üretemez, bir üretemez bir millet olarak kendimizi hissetmemize yol açan bütün bu engelleri kaldiran Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a bu vesileyle tesekkür etmemiz lazim. Hakikaten Türkiye’deki pek çok devrime imza atmis Cumhurbaskanimizin en büyük devrimi. Bu millete Özgüveni tekrar kazandirmis olmasidir. Bu millet her seyi becerebilir. Yeter ki dis mihraklar onlari bir sekilde kandirmasin, onlari bir sekilde birbirine düsürmesin. Biz bu birligimiz ve beraberligimizi muhafaza ettirdikçe insallah nice Togg’lara, nice basarilara, nice teknoloji hamlelerine adimlar atacagiz ve bu milleti, bu ülkeyi dünyanin gözünde tekrar çok büyük millet ve devlet haline getirecegiz. Kendi tarihimize yakisir bir millet, bir devlet olmayi yine hep birlikte basaracagiz. Ben hakikaten Togg’da çalisan, bütün bu ürünü ortaya çikarmak için gecesini gündüzüne katan, buna destek veren herkese tesekkür etmek istiyorum. Bu ülkemizin kirilma noktasi, insallah bundan sonraki süreç bundan daha fazla, daha ileriye gidecek atilim hamlelerine sahne olacaktir. Mevlam milletimizin, memleketimizin yardimcisi olsun. Dedigim gibi bu milletimizin 60 yillik bir rüyasi. Biz onu çok önceden yapabilecek bir milletiz. Yapmisligimiz da var. Ama bizi baska bir sekilde baska bir yerlere bagli bir sekilde yönetmeyi 10 yillar boyunca basaranlarin aslinda bugün nerde? 20 yil süreçte bunlarin hepsini bir sekilde AK Parti iktidariyla ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan vasitasiyla onlarin hepsini temizledikten sonra millet kendine geldi. Buradan bakmamiz lazim. Bu ask da, bu sevgi de, bu heyecanda aslinda bu milletin kendine olan güveniyle kucaklasmasinin heyecani ve sevgisi. Ben öyle okuyorum. Insallah bundan sonra daha nice hizmetlere hep beraber imza atacagiz” dedi.

AK Parti Kütahya milletvekili adayi Ismail Çaglar Bayirci, "Yerli ve milli gururumuz Togg’umuz Kütahya’mizda halkimizla bulustu. Su anda AK Parti Il Baskanligimiz önünde. Halkimizin yogun teveccühüyle karsi karsiya. Insallah Cumhurbaskanimiz önderliginde Türkiye’mizin güçlü yürüyüsü devam edecek. Bunlar daha baslangiç. Bunlar filmin fragmani. Insallah 14 Mayis sonrasinda Cumhurbaskanimiz önderliginde asil film baslayacak. Daha güçlü, daha büyüyen daha gelisen bir Türkiye hep birlikte insallah izletecegiz vatandaslara. Türkiye Yüzyilini halkimizla birlikte hep beraber insa edecegiz" diye konustu.

Togg’u karsilarinda gören binlerce vatandas, inceleyerek fotograf çekildi.
Kaynak: İHA